Profiteer nu van veel korting op deze PS5 en Switch games!

Article
zaterdag, 12 maart 2022 om 12:00
metro exodusf1589884990
Gamen kan een behoorlijke dure hobby zijn, helemaal als je al je games voor de volle pond bij release wil kopen. Gelukkig kan je titels ook met korting scoren als je een klein beetje geduld hebt, zoals deze PS5 en Nintendo Switch games!

Metro Exodus Complete Edition

We beginnen de lijst met een goede keuze voor liefhebbers van first person shooters, namelijk Metro Exodus Complete Edition. Als je last hebt van claustrofobie en de naam Metro hoort, dan hoef je nog niet meteen in de stress te schieten. In tegenstelling tot de eerdere Metro-games mag je in Exodus namelijk het metrostelsel van Moskou verlaten en andere gebieden in post-apocalyptisch Rusland verkennen. Maar ook in de buitenlucht zijn er veel gevaren, van mensen tot aan gemuteerde monsters.
De Complete Edition van Metro Exodus gaat bovendien een stapje verder dan het origineel. Deze versie is namelijk speciaal gemaakt voor de next-gen consoles, waardoor je kan geineten van 60 FPS, een 4K resolutie en Ray-Tracing. Waardoor de wereld er nóg mooier uitziet! En als kers op de taart zit alle DLC voor Metro Exodus inbegrepen bij de Complete Edition.
ss a3ddf22cda3bd722df77dbdd58dbec393906b6541920x1080f1698745842

Stardew Valley

Wil je na alle spannende avonturen in post-apocalyptisch Rusland even lekker ontspannen, dan ben je aan het juiste adres met Stardew Valley. In plaats van het vechten tegen gemuteerde monsters mag je in deze game namelijk je eigen boerderij beheren.
Je eigen gemaakte karakter erft namelijk een boerderij, maar als je daar aankomt blijkt dat het huis en de omgeving in verval is geraakt. Je zal dus flink je armen uit de mouw moeten steken om alles op te knappen, voordat je echt effectief gewassen kan gaan kweken of vee kan gaan houden.
Naast de vele taken die je als boer op de boerderij hebt, zijn er ook andere activiteiten die je kan beleven in Stardew Valley. Zo kan je je producten in het dorp verkopen, socializen met de buurtbewoners en zelfs trouwen en kinderen krijgen. Heb je dus altijd al een boer willen zijn, maar nooit de stap durven zetten, dan kan je dat nu makkelijk en goedkoop doen met Stardew Valley!
game builder garagef1646992352

Gamestudio

Is je grote droom niet om boer te worden, maar juist om games te ontwikkelen, dan kan je beter kiezen voor Gamestudio - ook wel bekend als Game Builder Garage. In deze programmeringsgame mag je namelijk je eigen games gaan maken.
Daarvoor heb je geen diepgaande kennis van programmeren nodig, Gamestudio biedt juist de mogelijkheid voor beginners om eenvoudig hun eigen levels te maken. Via figuurtjes genaamd Nodon kan je verschillende functies toevoegen aan je game. Zo staat een Stick Nodon bijvoorbeeld voor de joystick van je Joy-Con controller. Het is zelfs mogelijk om de motion controls en infrarood sensor van de Nintendo Switch te gebruiken voor je games. Met genoeg creativiteit is dan ook (bijna) alles mogelijk.
unravel 2f1646992432

Unravel 2

Als je op zoek bent naar een platformer op de Nintendo Switch, dan kan je gaan voor Unravel 2. Momenteel is de creatieve game namelijk in een aanbieding bij Nedgame en voor die prijs mag je deze topper niet laten liggen.
In Unravel 2 krijg je één of twee Yarnys - afhankelijk of je de game in co-op of alleen speelt - onder controle. Deze wezentjes gemaakt van garen zullen moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen aan vijanden. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, want de twee Yarnys zitten namelijk met het uiteinde van hun garen aan elkaar vastgebonden.
Je moet dan soms ook even je brein laten kraken in Unravel 2, maar ongeacht de situatie zal de game altijd voor een glimlach op je gezicht toveren. Dankzij de slimme gameplay, de aandoenlijke karakters en de prachtige graphics is Unravel 2 namelijk een waar plezier om te spelen.