Profiteer nu van veel korting op deze PS5, PS4, Switch en Xbox games!

Article
zaterdag, 16 april 2022 om 12:00
elden ring yggdrasilf1644244030
Je kan vaak in recordtempo door je spaarrekening heen gaan als je een aantal nieuwe games aan je collectie wil toevoegen. Gelukkig kan je nu flink besparen op deze toppers voor de PS5, PS4, Nintendo Switch en Xbox!

Elden Ring

Als er één game momenteel veel gespeeld wordt, dan is het wel Elden Ring. De nieuwe game van FromSoftware weet alle verwachtingen te overtreffen en werd op XGN beloond met een prachtige 9,8. En wat nog mooier is, is dat je de game nu met korting kan scoren bij Nedgame!
In Elden Ring ga je op avontuur in de open wereld van The Lands Between, als een simpele ‘Tarnished’. Jouw lot is groots, want het is je taak om alle Shardbearers te verslaan en de Elden Ring weer compleet te maken, zodat je de nieuwe Elden Lord kan worden.
Zoals we van FromSoftware gewend zijn gaat dat gepaard met uitdagende bossfights en geweldige combat, waarbij je enorm veel keuzevrijheid hebt om zelf een build in elkaar te zetten. Elden Ring is ook een stuk toegankelijker dan de Dark Souls games, want door de open wereld kan je zelf je pad kiezen - of een ander pad als je vast zit bij een baas - en krijg je een paard om The Lands Between mee te verkennen.
far cry 6f1633105478

Far Cry 6

Wil je in plaats van de grimmige Lands Between op vakantie naar een zonnig eiland, dan is Far Cry 6 misschien een betere optie. Ook deze game kan je nu namelijk met veel korting scoren bij de Nederlandse webshop.
Hoewel het fictieve eiland Yara ideaal is voor een zonvakantie, zit dat er alleen niet in voor protagonist Dani Rojas. Het eiland wordt namelijk met een ijzeren vuist geregeerd door dictator Anton ‘El Presidente’ Castillo (Giancarlo Esposito), die ook bezig is om zijn zoon Diego klaar te stomen als zijn opvolger.
Het is aan de speler om de dictatuur van Castillo ten einde te brengen en zoals je waarschijnlijk wel verwacht, gaat dat gepaard met veel rondvliegende kogels en explosies. Je krijg bovendien een aantal unieke gadgets tot je beschikking, zoals een rugtas waarmee je raketten kan afvuren.
lego city undercoverf1649855682

LEGO City Undercover

Ben je altijd al gecharmeerd geweest van undercover agenten, maar wil je liever niet je eigen vege lijf riskeren? Dan is LEGO City Undercover de ideale oplossing voor je. In de blokjeswereld mag je namelijk van binnenuit de criminaliteit gaan bestrijden.
Dat is nodig ook, want LEGO City heeft te maken met een enorme golf aan criminaliteit. Politie-officier Chase McCain wordt daarom teruggehaald naar de stad om te infiltreren in het netwerk van Rex Fury - een notoire crimineel die Chase als eens eerder achter slot en grendel heeft weten te krijgen.
De gameplay van LEGO City Undercover heeft veel overeenkomsten met de Grand Theft Auto-reeks. Zo mag je losgaan in een grote open wereld, vijanden bevechten met vuurwapens en je vuisten en rondscheuren in snelle auto’s. Het is alleen wel een stuk kindvriendelijker dan de reeks van Rockstar.
paper mario origami kingf1594025954

Paper Mario The Origami King

Mario is van alle markten thuis. Zo is hij een koning op het gebied van karten, tennis, golf en meer. Op het gebied van de eeuwenoude vouwkunst origami moet hij alleen zijn meerdere erkennen in King Olly, beter bekend als The Origami King.
King Olly heeft namelijk bijna alle inwoners van het koninkrijk omgetoverd in origami-figuren, waaronder zelfs Bowser. De karakters zijn niet alleen omgevouwen, maar ook gehersenspoeld. Het is aan Mario om de inwoners van Mushroom Kingdom te redden en King Olly te verslaan.
Zoals fans van de Paper Mario-franchise gewend zijn, zal je moeten strijden tegen veel vijanden in turn-based gevechten. Daarnaast zal je tijdens je avontuur veel puzzels tegenkomen, dus je zal af en toe ook je hersenen moeten laten kraken.

Populair Nieuws