Wat vinden jullie van de problemen rondom Batman Arkham Knight? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 27 juni 2015 om 15:00
xgn google image
Onze Caped Crusader ondervindt wat problemen in zijn nieuwste game, iets wat je afgelopen week al kon lezen. Juist daar gaat de XGN Doe Mee het over hebben deze week. Ook gaan we even terug naar de E3, aangezien wij jouw favoriete moment wilden weten.
Laatst vroegen wij aan jullie wat nou jouw favoriete moment van de E3 was.Want er is toentertijd veel moois voorbij gekomen: het langverwachte The Last Guardian, wat ook geldt voor Shenmue 3, Ghost Recon Wildlands en nog veel meer. Maar het gaat om jullie mening en Bad Karma geeft het kort maar krachtig aan:
De XGN Doe Mee was inderdaad zeer content met de getoonde beelden van de drie games, vooral Star Wars Battlefront zag er fenomenaal uit. Maar wat te denken van de granddaddy of all shooters: Doom? Ook die liet ons wel even van de stoel afvallen trouwens.
Maar aan al het moois komt een einde, net zoals de E3. Die zien we volgend jaar weer met veel plezier tegemoet. Nu gaan we ons focussen op de problemen rondom Batman: Arkham Knight. De PC-versie van de game is namelijk van Steam afgehaald, aangezien er zoveel issues met de game waren. Onze vraag is dan ook:

Wat vinden jullie van de problemen rondom Batman Arkham Knight?

Want ja, wat vinden jullie er eigenlijk van? Er zullen genoeg XGN'ers zijn die de game op de PC willen spelen, maar dat op dit moment niet kunnen. Dus vertel ons wat jij nu eigenlijk van al die problemen vindt en vertel ook er ook vooral bij of je denkt dat het terugtrekken van de game een slimme keuze is geweest. Misschien was het uitstellen van de game ook wel een optie?
Maar het gaat om jullie mening, dus de XGN Doe Mee houdt nu wijzelijk zijn mond dicht. Rest ons nog jullie een fijn gameweekend te wensen en tot volgende week!

Populair Nieuws