Top 5 vetste outdoor serie advertenties nu in LA

Article
zaterdag, 27 juni 2015 om 16:08
xgn google image
Behalve de mooie film-advertenties in Los Angeles, kwamen we natuurlijk ook een heel stel vette posters en billboards tegen van televisie-series. Ook die hebben we verzameld in onze top 5 vetste outdoor serie advertenties van dit moment in LA!
Als je deze week in LA komt, dan kun je er gewoon niet omheen: de gigantische serie advertenties die overal om je heen en langs de wegen te zien zijn. Wij waren er natuurlijk voor de E3, en hebben goed opgelet in de stad om te kijken wat de vetste posters zijn als serie advertenties.

5. Sense8

Netflix heeft natuurlijk heel wat goede series in huis en promoot ze graag. Zo kwamen we deze gigantische billboard tegen van de nieuwe serie Sense8 op Netflix. Gaaf!

4. Mad Men

Zelfs in het donker komt je niet onder deze billboards uit en zijn ze vrij imponerend, zoals deze van de serie Mad Men, die afgelopen april zijn series finale had op tv. Alle posters en billboards in LA zijn 's nachts heel goed verlicht, zodat de reclame natuurlijk 24/7 door kan gaan.

3. The Knick

Niet alleen de gebouwen en billboards worden gebruikt voor immens grote reclame, ook de bussen en het openbaar vervoer moeten eraan geloven. Deze bus heeft een gigantische poster van The Knick, een serie over een oud ziekenhuis in New York dat binnenkort het tweede seizoen ingaat. Ook hier draaiden alle hoofden die deze serie advertentie zagen.

2. True Detective

In de verte staat het grote logo van HBO, met daaronder een enorme Colin Farrel die je arrogant aankijkt met een zonnebril op. De serie werd extreem goed ontvangen en komt binnenkort met zijn tweede seizoen op HBO. Niet zo gek dus dat ze flink reclame voor willen maken voor True Detective.

1. Better Call Saul

Voor zover enorme billboards en serie advertenties in LA subtiel kunnen blijven, komt deze van de serie Better Call Saul wel een heel eind. We zien net het hoofd van Saul Goodman (Bob Odenkirk) boven de rand uitsteken, alsof hij compleet verkeerd is afgeknipt. Dat is ook precies in de trant van de serie; een shady advocaat die maar half het geld heeft voor een eigen billboard. Erg leuk bedacht dus!

Populair Nieuws