Prijsvraag: Win kaarten voor de Retro Game Experience

Article
maandag, 25 augustus 2014 om 17:01
xgn google image
Verlang jij naar de dagen van weleer? Ben jij helemaal in de ban van de nostalgie van retro gaming? Lees dan snel verder, want XGN geeft kaarten weg voor de Retro Game Experience van het instituut van Beeld en Geluid!
XGN geeft in samenwerking met Beeld en Geluid 5 x2 kaarten weg voor de Retro Game Experience van Beeld en Geluid. Niet alleen kom jij dus gratis binnen, maar ook je vriend/vriendin/partner/familielid/etc.

De Retro Game Experience is een belevenis

De Retro Game Experience vindt van 12 tot 14 september plaats in het instituut van Beeld en Geluid te Hilversum. Naast speelbare arcade kabinetten, consoles, en ouderwetse computers zijn er ook verschillende tentoonstellingen, muziekvoorstellingen en filmvoorstellingen. Ook is er een Pac-Man competitie.
Naast de tentoonstellingen en de hands on mogelijkheden is er ook speciale aandacht voor verzamelaars. Zo is er een retro game markt, een retro game veiling en een retro game quiz. Ook is er een discussiepanel en verscheidene retro toespraken. Ten slotte worden er ook nog workshops georganiseerd.
Meer informatie over het programma is te vinden op de officiële website.

Hoe win je kaarten voor de Retro Game Experience?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op kaarten voor de Retro Game Experience is het antwoord op onderstaande vraag naar [email protected] te e-mailen, met als onderwerp "Retro Game Experience".
De prijsvraag sluit 1 september om 12:00. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt. Om alvast een indruk te krijgen, check onze videoreportage van vorig jaar!

Populair Nieuws