Prijsvraag: Disney Infinity 2.0 Hulk en Donald Duck figuren

Article
woensdag, 22 oktober 2014 om 10:43
xgn google image
Disney Infinity 2.0-liefhebbers en bezitters opgelet! Ben jij broodnodig toe aan nieuwe figuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres want vandaag geven wij een Disney Infinity 2.0 figurenpakket weg met daarin de Hulk en Donald Duck.
XGN geeft in samenwerking met Disney een Disney Infinity 2.0 prijzenpakket weg met daarin twee figuren, de Hulk en Donald Duck.
Disney Infinity 2.0 Hulk

Disney Infinity 2.0

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is het vervolg op Disney Infinity, en voegt voor het eerst Marvel superhelden aan het Disney Infinity universum toe. De game introduceert originele verhalen in de vorm van play sets, maar uiteraard is de Toy Box modus ook weer van de partij. In deze modus kunnen gamers hun eigen omgevingen en verhalen creëren.
De Hulk is natuurlijk vast lid van The Avengers, maar nu kun je eindelijk ook in de game alles slopen wat los en vast zit. Donald Duck heeft uiteraard geen introductie nodig. Tot nu toe is Donald het eerste klassieke Disney-personage voor de game, zelfs nog voor Mickey en Minnie Mouse.
Disney Infinity 2.0 Donald

Hoe win je Disney Infinity 2.0 Donald en de Hulk

Om kans te maken op het prijzenpakket hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden met een verhaaltje: "Als Donald en Hulk zouden vechten, wie zou er dan winnen en waarom?". Wees creatief!
De prijsvraag sluit 24 oktober om 12:00. Prijswinnaars worden dezelfde dag nog bekendgemaakt.