WIN: Might & Magic Heroes Online in-game armour

  Might & Magic Heroes Online is vanaf vandaag geopend voor alle spelers, voor gratis en voor niks. Heb jij je al ingeschreven? En wil jij exclusief in-game armour? Lees dan gauw verder, want vandaag geven wij een heel hoop keys weg!

  XGN geeft in samenwerking met Ubisoft exclusief in-game armour voor Might & Magic Heroes Online weg ter waarde van 5 euro.

  Might & Magic Heroes Online

  Might & Magic Heroes Online is gratis vertier

  Might & Magic Heroes Online is een free-to-play strategiegame met RPG-elementen. De game is volledig te spelen in je browser, je hoeft het dan ook niet te downloaden.

  In Might & Magic Heroes Online waag je je in de magische wereld van Ashan. Dit hoeft echter niet alleen, want je kan ook samen spelen met je vrienden en zo tactische gevechten met een heel hoop monsters aan te gaan.

  Hoe win je Might & Magic Heroes Online in-game armour?

  Heel simpel, je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen in het onderstaande widget. Je ontvangt dan via e-mail je code. Let op: dit kan een tijdje duren, afhankelijk van drukte. Voor de codes geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

  Lukt het je niet om via deze widget een code te krijgen? Stuur dan een e-mail naar m.salh@xgn.nl met het onderwerp "Prijsvraag Might & Magic Heroes Online In-Game Armour".

  Om je armour te verzilveren moet je naar de officiële site gaan en vervolgens naar de "Account"-pagina gaan. Vervolgens vul je je code in in het "Voucher"-venster. Je armour ontvang je via een in-game bericht.

  Might & Magic: Heroes Online

  Verkijgbaar vanaf 24 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.