Prijsvraag: De Boxtrollen

Article
maandag, 29 september 2014 om 17:30
xgn google image
Heb jij zin in een vrolijke film voor het hele gezin? En wil jij daar ook nog eens gratis naartoe? Dan ben je bij XGN aan het juiste adres, want vandaag geven wij kaarten weg voor De Boxtrollen!
XGN geeft in samenwerking met Universal Pictures 4x een prijzenpakket weg met daarin twee bioscoopkaarten voor De Boxtrollen en een DVD van Paranorman.
De Boxtrollen - Verticale Filmposter

De Boxtrollen

De Boxtrollen vertelt het verhaal van Eitjes, een weesjongen die toen hij klein was geadopteerd werd door boxtrollen, kleine bijzondere wezentjes die onder de grond leven. Wanneer een slechterik de Boxtrollen bedreigt gaat Eitjes naar de wereld boven de grond om hulp te zoeken. Hier ontmoet hij Winnie, een jong meisje dat hem wel wil helpen in zijn tocht om de slechterik te stoppen.
In de Nederlands gesproken versie verzorgen Roman Derwig en Hanna Obbeek de hoofdrol van Eitjes en Winnie. Onder andere Frank Lammers, Ruben van der Meer en Kim van Kooten lenen ook hun stem aan de film. In de Engelstalige versie verzorgen Isaac Hempstead Wright en Elle Fanning de hoofdrollen.
De Boxtrollen draait vanaf 1 oktober in de Nederlandse bioscopen in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina.
De Boxtrollen - Still.

Hoe win je De Boxtrollen?

Om kans te maken op De Boxtrollen hoef je alleen maar de volgende vragen te beantwoorden: "Wat is je favoriete familiefilm en waarom?"
De prijsvraag sluit maandag 6 oktober om 12:00. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

Populair Nieuws