Prijsvraag: Chef prijzenpakket

Article
woensdag, 27 augustus 2014 om 16:30
xgn google image
Hou jij van eten? Hou jij van films? Hou jij van een film over eten? Dan ben je bij XGN aan het goede adres, want wij geven vandaag een Chef prijzenpakket weg met onder andere twee bioscoopkaarten!
XGN geeft in samenwerking met Universal Pictures 4x een Chef prijzenpakket weg, met daarin twee bioscoopkaarten en, geheel in stijl van de film, een pollepel en een schort.

Chef maakt hongerig

Carl Casper (Jon Favreau) is een professionele chef in een populair restaurant in Los Angeles. Totdat hij ruzie krijgt met een restaurantcriticus (Oliver Platt), en een complete mentale breakdown krijgt. Gefrustreerd pakt hij zijn biezen en gaat naar Miami. Daar opent hij een foodtruck na aanleiding van een idee van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara). Hij reist met zijn foodtruck van Miami en Los Angeles, samen met zijn zoon Percy (Emjay Anthony) en beste vriend Martin (John Leguizamo).
Chef draait 4 september in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie is te vinden op de officiële website en Facebook-pagina.

Hoe win je een Chef prijzenpakket?

Om kans te maken op een Chef prijzenpakket hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: Wie denk je dat de beste kok van de XGN redactie is en waar baseer je dat op?
De prijsvraag sluit 3 september om 12:00. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

Populair Nieuws