Wat vind jij van de prijsstijging van PlayStation Plus? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 29 juli 2017 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee verlaat Westeros na een weekje weer en is benieuwd hoe jullie denken over de prijsstijging van PlayStation Plus. Maar echt de wereld van Game of Thrones verlaten zullen we trouwens nooit doen. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden waren wij wel benieuwd naar jullie meningen over de eerste aflevering van Game of Thrones. Het zevende seizoen was toen namelijk net begonnen en werd alweer volop bekeken; legaal en illegaal. Maar het ging natuurlijk over wat jullie ervan vonden. Deze week heeft m1997 het ‘laatste woord’:
Je leest het goed: Ed Sheeran zit in Game of Thrones. De cameo van de zanger zorgde bij sommigen voor een glimlach op het gezicht, terwijl anderen zich afvroegen wat de beste man in de serie deed. Ondergetekende vond het wel een grappige cameo, maar daar bleef het dan ook bij. De beginscène van seizoen zeven stal wel echt de show.
Maar even genoeg over Game of Thrones, we gaan het hebben over PlayStation Plus. Sony maakte namelijk gisteren bekend dat de prijs van het abonnement voor PlayStation Plus omhoog gaat: een jaarabonnement wordt tien euro duurder. Ook voor drie en één maand abonnement ben je straks duurder uit. Onze vraag is dus ook:

Wat vind jij van de prijsstijging van PlayStation Plus?

Ben jij ervan overtuigd dat dit nodig is om de service van Sony goed draaiende te houden, of vind je echt belachelijk dat de prijs stijgt? En vergeet natuurlijk ook niet de gratis games die je krijgt als je lid bent van PlayStation Plus. Laat ons weten in de reacties hieronder wat je ervan vindt en vertel er ook even bij WAAROM je dat denkt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws