5 Overdrive features - dit kun je in de film verwachten

Article
zaterdag, 29 juli 2017 om 13:00
xgn google image
Wij hebben 5 Overdrive features op een rij gezet die je in de film kunt verwachten. Dit zijn vijf dingen die de film geheid zal bevatten. Bekijk de Overdrive trailer bovenaan de pagina.

5. Mooie mensen

Om de lijst met Overdrive features te beginnen gaan we het hebben over de cast. Onze hoofdpersonages zijn namelijk allemaal, hoe kan het ook anders, mooie mensen.
Scott Eastwood (de zoon van acteur en regisseur Clint Eastwood) speelt onze hoofdpersoon Andrew. Hij is niet alleen, zoals in de trailer te zien is heeft hij namelijk een half broer (genaamd Garret) gespeeld door Freddie Thorp. Dit criminele duo zal voornamelijk de focus zijn binnen de film.
Uiteraard zijn de heren niet alleen, ook zijn er mooie dames van de partij. Andrew heeft namelijk een vriendin, gespeeld door Ana de Armas. Ook zij wordt betrokken in de activiteiten die worden uitgevoerd. Als laatste wordt er nog een zwendelaar bijgehaald, gespeeld door Gaia Weiss.
Alle vier deze personages spatten van het scherm en gooien hun charmes in de strijd. Met deze cast vol mooie mensen kun je wel stellen dat er in Overdrive genoeg is te zien voor zowel de heren als de dames.
115121

4. Criminelen

We hadden het in de lijst van Overdrive features net over de cast. Toen kwam al ter sprake dat onze hoofdpersonen criminelen zijn.
Broers Andrew & Garret Foster treden namelijk in de voetsporen van hun overleden vader. De broers gaan er samen op uit om de duurste auto's te stelen. Ook Ana de Armas gaat zich mengen in de activiteiten van de broers. Zo assisteert zij door haar vrouwelijke charmes in de strijd te gooien.
Het kan voorkomen dat je niet genoeg hebt aan drie personen, om deze reden wordt er een zwendelaar bijgehaald, gespeeld door Gaia Weiss. Ook deze dame weet hoe ze haar vrouwelijke charmes in de strijd kan gooien. Op deze manier leidt ze mannen af om zo spullen uit hun broekzak te stelen (denk aan sleutels en hun portemonnee).
Samen moet dit team een hoop criminele activiteiten uithalen.
115124 1

3. Het verhaal

Binnen de Overdrive features weten we nu dat het team bestaat uit criminelen, maar wat gaan ze stelen?
De twee broers zijn enorm goed in het stelen van auto's, toch kan dit ook misgaan. Zo hebben de broers gestolen van de gevreesde man Leon. Onder de indruk van wat de broers kunnen doen, dwingt Leon ze om hem te helpen in het beroven van een garage vol Ferrari's.
Deze Ferrari's zijn van de aartsrivaal van Leon, genaamd Max Klemp. Het is nu aan de twee broers om een team samen te stellen en de taak te voltooien. Niet alleen de eerdergenoemde actrices Ana de Armas en Gaia Weiss voegen zich aan dit team toe. Verder zal het team bestaan uit auto experts en een bommenmaker.
Zal het team op een succesvolle manier de Ferrari's weten te stelen van Max Klemp?
115125

2. Auto's!

We hebben net een blik geworpen op het verhaal. Uiteraard hoort bij dit verhaal een hoop mooie auto's. Elke autoliefhebber moet met genot naar Overdrive kijken.
Zoals eerder gezegd worden de broers in dienst genomen door Leon om een garage vol Ferrari's te stelen. Leon wil deze Ferrari's niet zomaar, hij is namelijk zelf ook een autoverzamelaar. De garage van Leon staat vol met oldtimers en de meest exclusieve auto's waar maar enkele modellen van zijn gemaakt.
De garage vol Ferrari's behoort tot de rivaal van Leon, Max Klemp. Ook Klemp verzamelt auto's, specifiek Ferrari's, die hij heeft geërfd van zijn vader. Hiernaast bevat het team van de twee broers ook genoeg auto's om je ogen bij uit te kijken.
Ga met gierende banden naar Overdrive in de bioscoop (vanaf 3 augustus) om al deze auto's te aanschouwen.
115127 1

1. Actie

We sluiten de lijst met Overdrive features af met knallende actie. Overdrive is op de eerste plek namelijk een gave actiefilm.
Zo kun je in de trailer al zien dat de broers een vrachtwagen overvallen met een auto erin en er zullen veel achtervolgingen plaatsvinden (zowel op de voet als met de auto). Hiernaast toont de trailer ons de andere chaos die we kunnen verwachten, zoals auto's die over de kop vliegen en een brug die wordt opgeblazen.
Met de hoeveelheid actie, snelle auto's en mooie dames en heren, is Overdrive een film die je niet mag missen!

Dit waren de Overdrive features

Dit waren de vijf features die je in de nieuwe film Overdrive kunt verwachten. Overdrive moet vanaf 3 augustus in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Kijken jullie uit naar de release van de film en wie gaat de film zeker in de bioscoop bekijken?

Populair Nieuws