PREY Pre-Play - Op zaterdag 8 april PREY spelen voor release bij Bethesda!

Article
vrijdag, 31 maart 2017 om 11:31
xgn google image
Wil jij Prey spelen voordat de game uitkomt? Dan heb je geluk, want XGN.nl organiseert in samenwerking met Bethesda een heel tof community event, waarbij je alvast aan de slag mag gaan met Prey!
Prey is een sci-fi first person shooter die in mei uit gaat komen. De game gaat over het personage Morgan Yu aan boord van het enorme ruimtestation Talos-One, waar onderzoek naar een vijandige aliensoort totaal mis is gelopen. Het schip is van een prachtige utopie veranderd naar een dystopie vol met moordlustige aliens, die je op ieder moment van het leven kunnen beroven.
Wij hebben de game al even onder handen genomen en wij waren erg positief over de potentie van Prey. In onze preview leggen wij de link met games als BioShock, Dead Space en Deus Ex: voor fans van soortgelijke games is dit dan ook zeker een titel om in de gaten te houden.
prey spelen community event

Prey spelen bij Bethesda op kantoor

Ben je benieuwd geworden? Dan heb je geluk, want op zaterdag 8 april kun je namelijk bij Bethesda aan de slag met de game Prey! Je krijgt daar een paar uur lang (!) zelf de kans om de game te spelen, samen met een vriend of vriendin die met je mee gaat. Voor het eten wordt gezorgd en iedereen krijgt bovendien een tof Prey shirt mee naar huis!
Check hieronder een overzicht van de details:
  • Datum: zaterdag 8 april
  • Tijd: 12:00 - 16:00
  • Locatie: Hoofdkantoor Bethesda Softworks Benelux (Grote Berg 18E, 5611 KK, Eindhoven)
  • Wat: Prey spelen!
Wil jij binnenkort naar Eindhoven om met deze game aan de slag te gaan? Laat het ons weten door je op te geven via prijsvraag@xgn.nl en vertel ons waarom jij erbij moet zijn! Vermeld hierbij je voor- en achternaam en je XGN gebruikersnaam. Je hebt een week om je op te geven, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht! Let wel op: je moet 18 jaar of ouder zijn!