De beste Pre-Sale Black Friday 2019 TV deals

  De leukste dagen voor een Nederlander zijn aangebroken. Het is namelijk bijna Black Friday en dat betekent dat je nu overal deals gaat vinden. Tussen al dat prijzengeweld zetten wij de beste Black Friday 2019 TV deals op een rijtje.

  In onze keuze hebben we de focus gelegd op verschillende elementen. Zo kijken we naar een schappelijke prijsklasse in combinatie met hoeveel korting je krijgt en de kwaliteit van de televisie. De tien keuzes zie je hieronder terug gerangschikt op hoe duur de televisies zijn.

  Philips 43PUS6704/12 - 379 euro (Media Markt)

  We trappen dit lijstje af met het goedkoopste model op deze lijst, namelijk de Philips 43PUS6704/12. Dit 43 inch scherm van Philips is bij de Media Markt nu voor nog maar 379 euro te vinden, waar deze voorheen 496 euro kostte. Dat dit een koopje is, wordt vooral duidelijk wanneer je naar de features kijkt van de televisie.

  Zo heeft dit Philips-model Ambient Light dat sfeervolle kleuren aan drie zijden van het scherm toevoegt dat aanpast op basis van wat je op de televisie ziet. Daarnaast is het ook een 4K televisie met HDR waardoor je beeldkwaliteit de hedendaagse standaard haalt. Als je een goedkope 4K TV wilt met een aantal leuke extra’s (Ambient Light, Smart-functies) dan is dit een prima model voor jou als je 43 inch niet te klein vindt.

  Philips 50PUS6203/12 - 399 euro (Media Markt)

  Het volgende model in onze Black Friday 2019 TV deals lijst is wederom uit het kamp van Philips. Dit 50 inch model heeft dan wel geen Ambient Light, maar weet je met een groter schermformaat al sneller een bioscoopervaring voor te schotelen dan het vorige model. Natuurlijk heeft de televisie ook Smart-functionaliteiten zoals je van de meeste televisies in deze lijst kunt verwachten.

  De TV is voorzien van 4K en HDR en bevat tevens 3 HDMI-poorten. Hierbij moet je overigens wel goed opletten, want niet alle poorten zijn voorzien van 4K HDR. HDMI 1 heeft namelijk alleen de mogelijkheid om tot 4K door te zetten, terwijl poort 2 en 3 4K HDR ondersteunen. De tv is voor 399 euro bij Media Markt te vinden en kostte voorheen 549 euro.

  LG 49UM7100PLB Smart TV - 399 euro (Wehkamp)

  Van Philips schakelen we over naar LG, want met de 49UM7100PLB Smart TV weet het bedrijf een plekje in deze lijst te bemachtigen. Waar de televisie eerst 649 euro kostte, kun je bij Wehkamp op het moment aankloppen en maar 399 euro betalen. Deze LG tv lijkt in een aantal opzichten op het model van Philips hierboven. Ook hier is 4K HDR van toepassing, zijn er Smart-functies aanwezig en bevat de tv 3 HDMI-poorten.

  Het verschil zit hier in de grootte van het scherm en de kwaliteit daarvan. Zo is dit model twee centimeter kleiner dan de Philips-tv, maar weten LG-modellen vaak net iets beter te presteren als het op beeldkwaliteit aankomt betreffende de helderheid. Daarnaast is er een verschil tussen de besturingssystemen, want dit LG-model gebruikt Web OS waar Phillips in haar 50PUS6203/12-model kiest voor het SAPHI-besturingssysteem.

  Toshiba 58U2963 - 449 euro (Coolblue)

  De volgende tv in onze lijst met beste Black Friday 2019 tv deals is het Toshiba 58U2963-model. Deze televisie staat garant voor 4K HDR die een mooi contrast laat zien waardoor kleuren goed tot hun recht komen. Met een 58 inch scherm heb je ook zeker waar voor je geld met een televisie die een goed deel van de woonkamer weet te vullen.

  Beelden op dit model zijn alleen niet altijd helemaal soepel vanwege de 50Hz beeldverversing. Snelle beelden worden hierdoor soms niet zo vloeiend afgebeeld wat toch jammer is. Dat wil niet zeggen dat dit geen goede deal is, want de televisie is bij Coolblue nu voor slechts 449 euro te vinden, 100 euro minder dan voorheen.

  LG 49SM8600PLA - 699 euro (Media Markt)

  Na een uitstapje te maken bij Coolblue gaan we nu terug naar Media Markt, want daar kun je de LG 49SM8600PLA met fikse korting vinden. Deze 4K HDR tv kostte eerst 969 euro en is nu voor maar 699 euro te vinden bij Media Markt. Hoewel het scherm minder groot is dan sommige andere televisies in deze lijst, is het de beeldkwaliteit van deze televisie waarvoor je het apparaat in de woonkamer zet.

  Zo weet LG HDR goed om te toveren op het scherm en is de True Color Accuracy een techniek die LG wel vaker gebruikt om voor mooie beelden te zorgen. De tv beschikt over webOS waarmee je gemakkelijk uit de voeten kunt en heeft vier HDMI-poorten. Genoeg dus voor al je entertainmentsystemen van nu en vroeger.

  Samsung QLED 4K 49Q64R - 699 euro (Media Markt)

  Bij Media Markt kun je voor dezelfde prijs ook voor een model van Samsung kiezen, namelijk de Samsung QLED 4K 49Q64R. Deze tv heeft een scala aan features die handig zijn in gebruik en al helemaal voor Apple-gebruikers. Zo bevat de televisie Apple TV en AirPlay.

  Verder houdt de tv rekening met omgevingsgeluid en wordt het volume daarop aangepast, zodat jij films en series goed kunt volgen. Ook je beeld schaalt betreffende hoeveelheid licht afhankelijk van de belichting in de ruimte waarvan je je televisie neerzet. Deze QLED-tv van Samsung was eerst 899 euro en kun je nu dus voor 200 euro minder in huis halen.

  Sony KD-49XG9005 - 899 euro (Media Markt)

  Wie bereid is om wat dieper in de buidel te tasten voor een televisie kan met de KD-49XG9005 van Sony zijn geluk niet op. Nu er 140 euro van de adviesprijs is gegaan heb je alleen nog maar meer redenen om deze televisie te halen. Over de kwaliteit valt namelijk niet te twisten.

  Zo is de televisie voorzien van 4K HDR, heb je een Android-besturingssysteem dat alles in goede banen leidt en heb je te maken met een 100Hz beeldfrequentie waarmee alles soepel te zien is. Verder is de televisie voorzien van 4 HDMI-poorten, 3 USB-poorten en is de Google Assistent aanwezig voor extra gemak.

  Sony KD-55XF9005 - 899 euro (Media Markt)

  Een ander model van Sony dat we ook moeten uitlichten in onze lijst is de KD55XF9005. Niet alleen is de tv net een maatje groter met 55 inch, maar is het beeld ook net een stapje mooier. Zo heb je met dit model een 4K HDR Processor X1 die samenwerkt met de X-tended Dynamic Range PRO techniek voor een nog betere beeldkwaliteit.

  De tv is natuurlijk ook voorzien van Android TV, net als het eerder Sony-model en bevat tevens 4 HDMI-poorten. Alleen op het gebied van USB-poorten ga je er op achteruit. Deze televisie heeft er namelijk maar twee. Voorheen betaalde je 1019 euro voor deze tv, maar dankzij Black Friday hoef je nu nog maar 899 euro te betalen.

  Samsung QE55Q70R - 999 euro (Media Markt)

  Zo bijna aan het einde van deze lijst komen we bij de wat duurdere modellen uit, zoals met deze Samsung QE55Q70R tv wel te zien is. Deze is nu 999 euro bij Media Markt, zo’n 250 euro minder dan voor Black Friday. In ruil daarvoor krijg je een tv met een Ambient Mode die ervoor zorgt dat je geen zwarte vlakte meer hebt in je woonkamer.

  Hiermee wordt er constant afgewisseld tussen achtergronden mits je dit instelt om een passend interieur te creëren. Natuurlijk is het verder een 4K HDR tv die gebruikt maakt van de QLED technologie van Samsung en voorzien is van alle Smart-TV snufjes. Een prima televisie dus voor wie een 55 inch bakbeest zoekt.

  LG OLED55C9PLA - 1499 euro (Media Markt)

  Als laatste komen we uit bij de crème de la creme van tv-deals in deze Black Friday Pre-Sale. We hebben het over de LG OLED55C9PLA die je nu voor 1499 euro kunt vinden, terwijl deze eerst voor 1897 euro verkocht werd. Daarbovenop krijg je ook nog eens 100 euro terug via LG zodra je je aankoop voor 6 december registreert. In feite kost de tv dan nog maar 1399 euro.

  In ruil daarvoor krijg je een scherm om je vingers bij af te likken dankzij de fantastische beeldkwaliteit die de OLED-panelen van LG bieden. Daarnaast is het model uitgerust met Dolby Vision die de zwartwaarden duisterder maken dan ooit tevoren. De televisie heeft een beeldfrequentie van 100Hz die voor een prima verversing van het beeld zorgt en bevat 4 HDMI-poorten waarmee je ideaal uit de voeten kunt.

  Voor het overzicht van alle Black Friday deals hebben we hier een handig overzicht voor zowel tech, gaming, films en series.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.