Pokemon Sun and Moon features - Alles wat we weten

Article
vrijdag, 01 juli 2016 om 16:44
xgn google image
Het hoge woord is eruit, Pokémon Sun and Moon hebben een releasedatum. We hoeven gelukkig niet al te lang te wachten op de nieuwe game, maar voor een Pokémonfan is elke dag er een te veel. Er is genoeg informatie om je zoet te houden en daarom hebben we dan ook de Pokémon Sun and Moon features special.
We verwachten dat er de komende maanden nog veel meer bekend gaat worden over de nieuwe Pokémon games. Maar er is op dit moment al meer dan genoeg informatie om jezelf aan te vergapen totdat het volgende nieuws over de aankomende game binnendruppelt.
Helaas is er nog geen volledige lijst met de Pokémon uit de zevende generatie, maar je kunt je alvast verheugen op in ieder geval honderdvijftig verschillende nieuwe Pokémon. De starters voor de zevende generatie is al wel bekend en daar gaan we het in deze Pokémon Sun and Moon Details special dan ook uitgebreid over hebben.

Rowlet

Om te beginnen met waarschijnlijkst de koddigste starter uit de nieuwe generatie, Rowlet is de starter voor het grastype voor deze generatie. Zijn uiterlijk is bijzonder en het is afwachten of zijn evolutie net zo schattig wordt als het ronde uiltje met het blaadje als strik om zijn nek.
Pokémon Sun and Moon details
Hoewel we nog niet weten wat de evolutie van Rowlet gaat worden, weten we al wel dat hij een duaal type Pokémon is. Hij kan namelijk aanvalen leren van zowel het gras type als aanvallen van het vlieg type. De eerste aanval die Rowlet kent wanneer je deze krijgt van de professor van het nieuwe gebied, is Leafage. Wanneer Rowlet Leafage uitvoert, vuurt hij een spervuur aan bladeren op zijn tegenstander af, erg handig voor wanneer je het op moet nemen tegen een water Pokémon.
Er wordt al druk gespeculeerd over wat de evolutie van Rowlet gaat worden, omdat het een uil is, wordt ervan uitgegaan dat Rowlets volgende evolutie de vlieg type aanvallen voor Dark Type aanvallen verruilt, waardoor hij ongeveer dezelfde Pokémon wordt als Hoot Hoot en zijn evolutie Noctowl, maar dan met grasaanvallen.
Overigens is dit laatste niet bevestigd. Wat we al wel weten is de omschrijving van Rowlet en die vertelt ons dat de Pokémon zijn hoofd 180 graden kan draaien om zo de instructies van zijn trainer aan te horen. Daarnaast heeft Rowlet een erg scherp zicht en heeft hij geen probleem om in de nacht te zien. Dit laatste kan betekenen dat de Pokémon van het begin af aan een hoge Accuracy rating heeft, maar dat is wederom speculatief.
De eerste Pokémon in deze special met Pokémon Sun and Moon details is op dit moment ook de populairste online. Door zijn verschijning zijn veel mensen vertederd en dat is bijzonder, aangezien het gras type eigenlijk al vanaf de eerste generatie het minst populair is.
91161 1

Litten

Het vuur type starter van de zevende generatie is Litten, The Pokémon Company is zoals je wel merkt niet vies van een woordgrapje. Pokémon kenners weten dat dit eigenlijk al vanaf de eerste generatie het geval is.
Deze kleine vuurkat is volgens The Pokémon Company een gepassioneerde Pokémon die wel logisch na kan denken. De Pokémon houdt zijn hoofd koel ondanks het feit dat het een vuurpokémon is en toont nauwelijks emoties.
Ook over Litten wordt gespeculeerd dat deze evolueert in een Dark/Vuur type, maar wanneer Rowlet een Gras/Dark Type wordt, dan is de balans weg, dus kan dit maar voor een van de twee kloppen. Gezien het ontwerp van Litten zou het logisch zijn als deze Pokémon verandert in een Dark Type Pokémon. Vuur/Dark type Pokémon zijn niet nieuw in de franchise, in de tweede generatie had je bijvoorbeel Houndour en zijn evolutie Houndoom die zowel aanvallen van het vuur type als aanvallen van het Dark type kunnen leren.
Het kan inderdaad best wel eens zijn dat Litten en zijn evolutie de katachtige tegenhangers worden van de zevende generatie. Op het moment van schrijven is er alleen nog informatie naar buiten gekomen over Litten en de starter is aan het begin enkel een Pokémon van het vuurtype.
Zolang het geen evolutie wordt die een duaal type fighting/vuur wordt, dan zijn de meeste Pokémon fans tevreden. Deze typecombinatie is namelijk het meest gebruikt in de afgelopen Pokémon games voor de starters.
De aanval die Litten vanaf het begin af aan kent is de klassieke aanval Ember. Wanneer je het moet opnemen tegen een grastype Pokémon is Litten dus een handige medestander om bij je te hebben. Je verwacht dat het internet Litten zou omarmen in plaats van Rowlet, Pokémon en katten lijken een garantie voor succes wanneer je het combineert. Maar we dwalen af, door met deze special met Pokémon details.
91162

Popplio

Het circusdier van de zevende generatie en daarnaast ook nog de starter van het water type. Deze zeehond heeft volgens de omschrijving extra snelheid wanneer hij in het water is. Op het land is hij dus wat trager.
De vijanden van Popplio worden volgens de omschrijving van de starter Pokémon omhuld met een bel waarna hij deze laat ploffen. Bijzonder genoeg is Bubble Gun ondanks deze omschrijving niet de eerste aanval die Popplio kent wanneer je hem met je meeneemt. De eerste aanval die Popplio kent wanneer je hem hebt gekozen is namelijk Water Gun, nog steeds een wateraanval en daarom des te handiger wanneer je een tegenstander hebt die van vuur type Pokémon gebruik maakt.
Ook over de evolutie van Popplio wordt druk gespeculeerd, aangezien het een zeehond is, is het mogelijk dat de Pokémon een water/ijs type wordt. Als je namelijk kijkt naar de geschiedenis van zeehonden in Pokémon games zoals Seal of Dewgong, zul je vaak zien dat deze Water/ijs type of andersom zijn. Een andere mogelijkheid is dat Popplio vanwege zijn clowneske uiterlijk evolueert in een water/Psychic type Pokémon. Mr. Mime is bijvoorbeeld ook een clown en maakt gebruik van aanvallen van het Psychic type.
Popplio is volgens zijn omschrijving een zeer enthousiaste Pokémon en daardoor kunnen gevechten met hem er behoorlijk spectaculair aan toe gaan. Is Popplio de laatste Pokémon die we zien in deze special met Pokémon details?
91163

Legendaries

Nou, nee. De coverart werd samen met de releasedatum en andere Pokémon Sun and Moon details getoond. Daardoor weten we nu ook hoe de legendarische Pokémon uit de zevende generatie eruit gaan zien, of in ieder geval twee van de nieuwe legendarische Pokémon. Eerder lekte er namelijk al verschillende beelden van nieuwe legendarische Pokémon uit en het kan dat de Pokémon op de cover art niet de enige Legendaries zijn die aan de game worden toegevoegd.
Op dit moment hebben we nog geen namen voor de legendarische Pokémon, maar de trailer toont wel wat we van ze kunnen verwachten. Het design van de Pokémon op de coverart voor Pokémon Sun heeft op zijn kop een soort afbeelding van een zon, waardoor je kunt verwachten dat er weer een legendarische vuur Pokémon aan het lijstje kan worden toegevoegd. Qua design lijkt de nieuwe legendarische Pokémon het meest op Entei, een van de Legendaries uit de tweede generatie.
De legendarische Pokémon van Pokémon Moon lijkt het meest op een, je raadt het al, maan. Daarnaast heeft de Pokémon ook wel iets weg van een grote vleermuis met ronde vleugels. Door zijn donkere voorkomen wordt verwacht dat de nieuwe Pokémon van Pokémon Sun een Dark type is, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat het een Pokémon met spook type aanvallen is.
Zoals je kunt merken is er naast een aantal bewegende beelden nog niet al te veel bekend over deze nieuwe legendarische Pokémon. Daarnaast al helemaal niet hoe je ze moet vangen. Dit wordt meestal pas bekend wanneer de game een tijdje uit is. Andere Pokémon Sun and Moon details hoor je natuurlijk zodra we meer weten.
91164

Nieuwe gebied Alola

Waarschijnlijk heb je de trailer al gezien en weet je al een beetje wat je mag verwachten van het nieuwe gebied dat je kunt verkennen. Maar wanneer je de trailer nog niet hebt gezien, zullen we toch even omschrijven wat je mag verwachten van het nieuwe gebied met Pokémon uit de zevende generatie.
Alola lijkt het meest op het prachtige tropische Hawaii en ook de personages hebben een Hawaiiaans uiterlijk. Wanneer je zelfs de professor van het eiland met een Hawaiian overhemd en een kaki driekwarts broek ziet, weet je eigenlijk al genoeg.
Hoewel we nog niet al te veel weten van het nieuwe gebied waar je in rond kunt lopen, kun je er wel vanuit gaan dat er veel water en vuur pokémon zijn wanneer het daadwerkelijk is gebaseerd op Hawaii. Dit vooral aangezien Hawaii een van de meest actieve vulkanen heeft en daarnaast bestaat uit eilanden, je mag hopen dat je vroeg in het spel de aanval Surf aan je Popplio of andere water Pokémon kunt leren, anders wordt het lastig voortbewegen tussen de eilanden.
De professor die we net al even noemden heeft in ieder geval een tropisch uitelijk en lijkt niet heel erg op de professoren die we in eerdere Pokémon games hebben gezien. In de Japanse trailer wordt ook de naam van de professor gegeven. Dat is Hala, vernoemd naar een boom die inheems is op de Hawaiiaanse eilanden. Aangezien de professoren in de Pokémon franchise steeds vernoemd worden naar een boom (Professor Oak, Elm, Birch en meer) mag je ervan uitgaan dat dit inderdaad de naam is van de nieuwe Pokémon professor.
Een behoorlijke lading aan Pokémon Sun and Moon details, en dat alleen al door een aankondiging en een trailer. Het wordt verwacht dat we in de aankomende maanden op weg naar de release van de games nog veel meer te weten komen over de zevende generatie, het gebied, de personages, de gyms en nog veel meer. Dit is de eerste special met Pokémon Sun and Moon details, maar zeker niet de laatste!

Populair Nieuws