Waarom Pokemon release Ultra Moon en Ultra Sun tof kan worden

Article
maandag, 13 november 2017 om 17:37
xgn google image
Nog even en dan kunnen alle fanatieke Poké-fans weer aan de slag met Pokémon Ultra Moon en Pokémon Ultra Sun. Dit zijn twee verbeterde versies van Sun & Moon en ze zullen allebei weer leuke nieuwe dingen brengen. Hier lees je 5 redenen waarom nieuwe Pokemon release van Ultra Moon en Ultra Sun tof kan worden.
Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon worden, zoals het er nu naar uit ziet, de laatste Pokémon games voor de Nintendo 3DS.

5. Nieuwe Z-Moves!

Een van de nieuwe uitvindingen van Sun & Moon waren de Z-Moves. Er werden een hoop toffe nieuwe moves toegevoegd, waaronder misschien wel de tofste van allemaal: Magikarps enige echte Z-Splash. Een nutteloze aanval die opeens nut krijgt, want ook al lijkt het alsof er niks gebeurt, de aanvalskracht van je Pokémon wordt met drie stappen verhoogt!
Nu zijn de legendarische Solgaleo en Lunala aan de beurt voor een nieuwe Z-Move, die ook door Dusk Mane Necrozma en Dawn Wings Necrozma gebruikt kan worden. Solgaleo en Dusk Mane Necrozma kunnen de Z-Move Searing Sunraze Smash gebruiken als ze de aanval Sunsteel Strike kennen. Lunala en Dawn Wings Necrozma kunnen de Z-Move Menaching Moonrace Maelstrom gebruiken als ze de aanval Moongeist Beam kennen.
121182

4. Een fysieke Z-ring!

Okay, het is niet helemaal nieuw, maar Ultra Moon en Ultra Sun zullen verder bouwen op iets wat ook al bestond voor voorgangers Sun en Moon.
Als je het niet voldoende vindt om de Z-powers in-game te kunnen gebruiken, dan kun je de Z-powes ook buiten het spel om meemaken. Zo kun je aan de slag met een fysieke versie van de Z-ring. Deze fysieke gadget kan worden geconnect met je exemplaar van Ultra Sun of Ultra Moon om zo nieuwe z-moves te unlocken bij jouw Pokémon.
De nieuwe Z-ring voor Pokemon release Ultra Moon en Ultra Sun
Hierdoor kun je samen met een nieuwe gadget en je Nintendo 3DS over straat. Het is nog onbekend hoeveel deze fysieke ring gaat kosten en waar deze verkrijgbaar zal zijn. Als wij mogen gissen dan zal hij waarschijnlijk rond dezelfde prijs zijn als de vergelijkbare Pokémon GO armband, a 40 euro. De ring trilt als je een Z-Power gebruikt.
121183

3. Surfen op een Mantine

Een van de nieuwere functies van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon, wordt de mogelijkheid om te kunnen surfen op een Mantine. Waar je in eerdere spellen al op de rug van een Lapras klauterde, gaat het hier net wat verder. Nu kun je met Mantine over wilde golven dansen.
Alola zal uit een heleboel verschillende eilandjes bestaan. De mogelijkheid om met Mantine tussen al deze eilanden door te kunnen surfen, is zeker iets om naar uit te kijken. Zeker als je in de trailers de indruk krijgt dat je tijdens het surfen ook het één en ander kunt stunten.
Mantine surfen werd eerder ook besproken in ons interview met Game Freak.
121184

2. Een vernieuwde Rotom Dex

De Rotom Dex van Pokémon Sun en Moon zal ook worden verbeterd. Zo krijgt hij nieuwe functies, waardoor je hem ook functioneler in kan zetten. Daarnaast wordt hij gewoonweg wat krachtiger. De Rotom Dex introduceert de Roto Loto functie, die het mogelijk maakt om een hoop speciale items te verdienen. Een van die items geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om flink exp bij te verdienen.
Ook kun je nu een poging wagen om beste maatjes te worden met je Rotom Dex. Hier zul je voordeel uit halen, want dan unlock je op een gegeven moment de krachtige Rotom's Z-Power. Een krachtige power, want je kunt dan 2 Z-Powers per gevecht gebruiken in plaats van de normale limiet van één keer per gevecht.
121185

1. Team Rainbow Rocket

Het lijkt erop dat Ultra Moon en Ultra Sun één grote nostalgische kick zullen geven. Recent is namelijk ook aangekondigd dat we in deze games een heleboel schurken kunnen verwachten. Schurken van eerdere Pokémon games zullen namelijk samenwerken als Rainbow Rocket.
Met Giovani aan het roer nemen we het in deze game op tegen elke denkbare Pokémonschurk uit eerdere games. Team Rocket, Team Magma, Team Aqua, Team Plasma, Team Galactic, Team Flare, alles komt weer terug. Hoe dit verhaaltechnisch precies in elkaar zal overlopen is vooralsnog nog onduidelijk, maar dit kan erg tof worden.
Ieder zijn favoriete villainteam zal in ieder geval aan bod komen! Wil je ondertussen wat tips voor tijdens je avontuur, lees dan onze special met daarin 5 tips.

Populair Nieuws