5 keer toffe Pokemon GO merchandise - Pokémon buiten je beeldscherm!

Article
vrijdag, 22 juli 2016 om 17:39
xgn google image
Als je altijd al een liefde voor Pokémon hebt gehad, dan is er een grote kans dat die door de razend populaire Pokémon GO app weer aangewakkerd is. Maar je kan Pokémon trainer worden nog een stapje verder zetten door ook buiten de game de wezens te verzamelen. Dat doe je het beste met deze Pokemon Go merchandise!
Grote kans dat als achttien jaar of ouder bent, je bent opgegroeid met de eerste generatie Pokémon. Het is dan ook te merken dat de oude liefde is wedergekeerd, want al meer dan 2 miljoen Nederlanders zijn verknocht aan de app. Pokemon GO merchandise is daarom ook weer helemaal in. Deze Pokemon GO merchandise kan je eigenlijk niet laten liggen als je een echte Pokémon fan bent!

Pika Pika!

Eén van de eerste Pokémon waar je aan denkt, wanneer je nostalgische gevoelens van de franchise ophaalt, is het figuurtje Pikachu. Als er een wezen is dat wel van belang is geweest voor het populair maken van alles wat Pokémon te bieden heeft, dan is het wel die gekke gele dondermuis. Zeven generaties verder weet Pikachu nog steeds iedereen aan te spreken.
Pikachu is niet alleen super tof om in Pokémon GO te vinden, want als fysieke editie misstaat hij ook niet. Om te vieren dat Pokémon alweer twintig jaar bestaat, is er daarom een speciale pluche editie van het beestje uitgebracht. De officiële 20th Anniversary Collectors Edition Pikachu pluche biedt naast de vrolijke muis ook nog eens een tof etui met transparante display! De knuffel is maar liefst twintig centimeter groot en is al in huis te halen voor 29,99 euro.
Pokemon GO merchandise Pikachu pluche

Charizard steunt je altijd!

Je passie voor Pokémon kan je ook nog buiten de deur laten zien, door je te verkleden als je favoriete draak. Zo is deze Charizard muts hét ultieme hoofddeksel om mee op ijs Pokémon te jagen. Je mag natuurlijk geen kou vatten als je Pokéstops gaat bezoeken tijdens frisse nachten en de winterperiode. Pas op dat de muts niet in vuur en vlam opgaat, anders moet je weer een nieuwe aanschaffen voor 19,99 euro.
Pokemon GO merchandise charizard muts

Gotta Catch 'Em All

Als er wel een werktuig is dat elke Pokémon trainer in bezit moet hebben om ook maar een klein beetje mee te tellen, is dat de Pokédex. Dit instrument houdt iedereen die meer wil leren van de wondere wereld van Pokémon op de hoogte met de meest up-to-date data! Als Ash dit apparaat niet in bezit gehad zou hebben, zou hij nu waarschijnlijk zijn brood verdienen als straatmuzikant of bedelaar!
Jij wilt natuurlijk niet achter blijven met je Pokékennis en gelukkig is datzelfde apparaat nu ook in de realiteit beschikbaar. De enige echte Pokédex biedt maar liefst twaalf verschillende gamemodi en 1400 quiz vragen! Er staat informatie op over meer dan 450 verschillende Pokémon, wat je goed kan gebruiken voor je gym gevechten! Voor 79,99 euro ben jij de best uitgeruste Pokémon trainer die er rondloopt!
Pokemon GO merchandise pokédex

Bezoek Kanto met Monopoly!

Je eigen buurt mag dan wel niet hetzelfde als Kanto zijn, de provincie van het eerste Pokémon seizoen, maar je kan het gebied wel naar je woonkamer halen! Zo hoef je Kanto niet in je eentje te doorlopen, want er is zelfs een gezellig bordspel van gemaakt voor de gehele familie. Een Pokémon editie van Monopoly, kan het nog gaver? Het antwoord is nee, gewoon nee!
Pokémon Monopoly biedt voor zes spelers tegelijk plezier, waarbij elke speler één van de herkenbare figuurtjes gebruikt. Metalen beeldjes van Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Eevee en Jigglypuff kan je gebruiken om je Poké expedities voort te zetten. Straten zijn gyms geworden en Pokémarkten en Pokécenters vervangen huizen en hotels. Zondagen aan plezier zijn gegarandeerd voor 49,99 euro!
Pokemon GO merchandise monopoly

Maak je handen niet vuil

Een muts opdoen, knuffel uitpakken, Kanto Monopoly spelen of je Pokédex updaten, het wordt allemaal een stuk intenser met deze speciale handschoenen. De Pokéball handschoenen, inclusief open vingertopjes, geven net even dat extra effect waarmee je de echte Pokémeester lijkt. Voor 14,99 euro gooi je je Pokéballs met meer effect, waarmee je de Pokémon niet meer laat ontsnappen.
Pokemon GO merchandise handschoenen
Er is natuurlijk nog veel meer Pokemon GO merchandise te scoren! handig voor als je bijvoorbeeld aan één van de grote meetings meedoet, of wanneer je een Pokédate hebt.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.