Pokemon GO cheats - Legale bevorderingen

Article
donderdag, 21 juli 2016 om 13:42
xgn google image
Cheaten en hacken is vaak uit den boze en Niantic, ontwikkelaar van Pokémon GO, straft de spelers die zich hier schuldig aan maken. Toch zijn er ook een paar legale Pokemon GO cheats, die geen consequenties kennen. Deze handigheidjes vind je hier!
Pokemon GO is niet gemaakt om vals te spelen. Toch zit er een aantal mazen in de game, waarmee er een voordeel te behalen is voor eigen gewin. Je wordt er niet zo zeer een betere trainer van, maar het scheelt je de nodige tijd en kopzorgen.

Eevee evolutie

Het laten evolueren van een van de meest veelzijdige Pokémon die er is, is een mysterie gebleken. Toch is er een manier gevonden om controle over Eevee te krijgen. Hiermee kan de speler zelf kiezen of de schattige Pokémon in een Vaporeon, Jolteon of Flareon verandert. Het is eigenlijk heel simpel om deze factor niet meer willekeurige te laten zijn.
In de Pokémon serie komen deze geëvolueerde versies van Eevee ook voor en zijn daarbij in bezit van drie verschillende broers. Deze Pokémon hebben dan ook allemaal een andere naam gekregen, die aansluit bij het element dat deze wezens vertegenwoordigen. Wat blijkt nou? Als je in Pokemon GO je Eevee dezelfde naam meegeeft als een van deze evoluties, dan wordt hij hetzelfde element als de Pokémon in de anime!
  • Om een Jolteon te krijgen, geef je Eevee de naam Sparky
  • Om een Flareon te krijgen, geef je Eevee de naam Pyro
  • Om een Vaporeon te krijgen, geef je Eevee de naam Rainer
Zo makkelijk is het eigenlijk! Nu moet je alleen nog zelf ervoor zorgen dat je een Eevee vangt en de benodigde candy hebt.

95060

GPS voor de gek houden

Pokémon trainer worden is een zeer tijdrovende klus, en voor sommige mensen al een fulltime baan geworden. Vooral het uitbroeden van eieren of het zoeken van Pokémon kan de nodige ommetjes kosten, die je ook aan andere activiteiten kan besteden. Een van de Pokemon GO cheats die je een voordeel kan opleveren, heeft te maken met de verwarring van de GPS.
Om dit te laten werken moet je de GPS uitzetten en een klein stukje lopen zodat je niet meer op je oorspronkelijke positie staat. Als je nu je GPS weer aanzet, heb je een grote kans dat de satelliet je locatie opnieuw moet zoeken. Daardoor is je personage even in verwarring en rent het hele gebied door, opzoek naar waar je precies staat.
Het als een kip zonder kop rondrennen heeft een aantal handige bijkomstigheden. Zo worden de Pokémon waar je personage langs rent tevoorschijn getoverd en de nodige meters gemaakt voor het laten uitkomen van je eieren. Je hoeft dus niet ver te lopen om toch meer meters te maken!
95062

Automatische broedmachine

Er zijn nog meer manieren om de GPS voor de gek te houden. Deze laatste Pokemon GO cheats werken alleen als je GPS niet geheel accuraat is. Je kan er namelijk voor zorgen dat je je eieren uit kan laten komen, zonder een een stap buiten de deur te zetten! Dit geldt voor alle eieren, ongeacht de categorie.
Wat je moet doen om gratis meters erbij te tikken, is je smartphone op een draaitafel leggen of aan een ventilator binden. Als de Pokémon GO app open staat en je de draaitafel aanzet, hoef je voor de rest helemaal niks meer te doen. Hoe meer toeren de draaitafel per minuut maakt, hoe meer meters binnen een bepaalde tijden gemaakt worden in de game. Je automatische broedmachine telt er niet in een rap tempo afstand bij op, maar je hoeft niet met je digitale collectie rond te lopen.
Voor de rest zijn er nog geen legale Pokemon GO cheats te vinden om te profiteren van de game. Het is afgeraden om echte hacktools te gebruiken, want daarmee riskeer je een verbanning van Pokémon GO.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina. Ben je toch meer benieuwd naar Pokémon Sun en Moon? Bekijk dan snel de features hiervan!

Populair Nieuws