Top 10 irritantste Game of Thrones personages volgens jullie

Article
donderdag, 21 juli 2016 om 14:46
xgn google image
Het motto van George R.R. Martin, tijdens het schrijven van Game of Thrones, moet zijn geweest: "Hoe meer doden, hoe beter het verhaal wordt". Om de haverklap overleed weer iemand, waarbij je steeds een nieuw favoriet personage moet vinden. Toch zou je willen dat sommigen spontaan al neervallen. Dit is volgens jullie de top 10 irritantste Game of Thrones personages.

10. Tywin Lannister

De helpende hand achter de Iron Throne, Tywin Lannister, behoort volgens jullie tot een van de irritantste Game of Thrones personages die er is. Hij is een wijs man die de nodige adviezen weggeeft, maar wat een knorrepot kan hij zijn! Overkomend als een dictator wist hij in het eerste seizoen al de nodige irritatie op te wekken door zijn familie als pionnen te gebruiken. In het vierde seizoen kwam de koudhartige manipulator eindelijk om het leven, gelukkig!

9. Stannis Baratheon

Stannis is een persoon die wel voor zichzelf op wil komen, maar dit echt niet kan doen. Hij is een beetje het sulletje van Game of Thrones die ook nog eens verleid wordt door een gevaarlijke priesteres en letterlijk alles doet wat zij vraagt. Bovendien is hij verantwoordelijk voor de dood van zijn broer, verliest hij ook nog eens een invasie en heeft de dood van duizenden mensen op z'n geweten staan. Het is in ieder geval niet een van de meest snuggere personages die de serie kent.

8. Khal Drogo

Khal Drogo is net een beest, en dat in de negatieve zin. Door jullie wordt hij gezien als een van de irritantste Game of Thrones personages, en daar zijn genoeg redenen voor. Zo is hij geen bekwame vechter, een behoorlijk ongemanierde bruut en een smerige verkrachter. Khal Drogo is eigenlijk een heerser van niks en heeft dan ook totaal geen recht gehad om te nemen wat hij maar wil.

7. Sansa Stark

Waar Sansa Stark de eerste paar afleveringen toch af en toe een stoere dame bleek te zijn, werd zij al snel het soort personage waar je mee af wilt rekenen. Zij werd het schoothondje van Joffrey en verraadde haar familie. Voor de rest doet zij niks anders dan een beetje zeuren en is geheel nutteloos ten opzichte van haar ander familieleden.
Sansa Stark staat terecht op een zevende plek in de top 10 irritantste game of Thrones personages, want haar zou je niet graag als familie willen hebben.Al werd haar rol gaandeweg, en zeker in het laatste seizoen, een stuk interessanter!

6. Ellaria Sand

Niet zo zeer alleen Ellaria Sand is een flauwe grap, maar de gehele Sand Snakes contributie is niet wat het behoorde te zijn. Toch, aangezien Ellaria ongeveer het gezicht is van de groepering, wordt zij gezien als de boosdoener van het kwaad. Zij heeft geen spannende rol binnen de serie en moet de hele tijd hetzelfde zeggen, waarbij totaal geen logica in haar redeneringen te vinden is. Tja, eigenlijk was Game of Thrones wel enigszins beter geweest zonder een type als dit!

5. Walder Frey

Walder Frey staat op de vijfde plek in de top 10 irritantste Game of Thrones personages, De enge oude kerel is niet bepaald om te genieten en vrouwvriendelijkheid komt niet voor in zijn woordenboek. Hij geeft eigenlijk om niemand wat, en het Game of Thrones universum is hem liever kwijt dan rijk. Niet voor niets had Arya het op hem gemunt in het laatste seizoen en wel op hele bijzondere manier...

4. Lysa Arryn

Lysa Arryn komt op een vierde plaats in de top 10 irritantste Game of Thrones personages. Dat komt vooral naar voren wanneer ze het aan de stok krijgt met Tyrion Lannister en dreigt de kleine man in de diepte te gooien. Daarbij komt ook nog eens dat ze een enorm gevalletje paranoïde is en haar zeurende zoon, Robin, je letterlijk hoofdpijn bezorgt. Deze dame had beter gelijk een snelle dood kunnen krijgen van George R.R. Martin.

3. Cercei Lannister

Cercei is zonder twijfel het meest bitcherige personage dat er in Game of Thrones rondloopt. Haar enorm scherpe opmerkingen en onvermogen om mensen uit te laten praten, zorgen ervoor dat zelfs de White Walkers nog de rillingen van haar krijgen. Er is totaal niks positiefs in haar karakter te vinden en dit wordt elke keer dat ze op het scherm te zien is weer eens duidelijk gemaakt. Bij Cercei kan je het beste uit de buurt blijven.

2. Ramsay Bolton

Het bestaansrecht van Ramsay Bolton is ontstaan door een verkrachting, wat al genoeg voorspelt over hoe dit personage zich in de serie gaat gedragen. Het is zonder meer de meest sadistische figuur die er te vinden is. Als dagelijkse bezigheid vermaakt hij zich dan ook met het martelen en het aan stukken scheur en van andere mensen. Deze brutaliteit en duivelsheid levert hem een tweede plaats in de top 10 irritantste Game of Thrones personages op.

1. Joffrey Baratheon

Hoe kan het ook anders dan dat 'koning' snotaap op de eerste plaats staat in de top 10 irritantste Game of Thrones personages. Al zijn eerste seconde in de serie was het al duidelijk dat deze knul niet veel goeds gaat brengen en irritant zijn, zijn ultieme kwaliteit is. Als je voor de grap de tong van iemand af laat snijden, dan verdien je het gewoon om de meest gehate persoon te zijn. Wat een opluchting is het dan ook, dat Joffrey een welverdiend einde heeft gekregen.
Dit waren de top 10 irritantste Game of Thrones personages tot het moment. Wat de aankomende seizoenen te bieden hebben, is nog niet duidelijk, maar het kan nooit erger zijn dan Joffrey!
Naast de top 10 irritantste Game of Thrones personages, is er ook een lijst met de beste personages. Bekijk die ook!

Populair Nieuws