WIN - Point Break tickets prijsvraag

Article
donderdag, 07 januari 2016 om 13:04
xgn google image
De film Point Break 3D draait deze maand in de Nederlandse bioscopen. Wil jij deze film graag in de bios bekijken? Wij geven 3x2 tickets weg, doe dus snel mee aan deze Point Break tickets prijsvraag!
Point Break is een actiethriller waarin een jonge FBI agent genaamd Johnny Utah undercover gaat in een team van extreme sporters die verdacht worden van een serie bankovervallen. Deze groep staat onder leiding van de charismatische Bodhi.
Hoewel het team op het eerste gezicht zich alleen bezig lijkt te houden met big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding, freeclimbing en motorracen, gaat er meer achter de groep schuil. Om het vertrouwen van de groep te winnen en om te kunnen bewijzen dat het team wel degelijk achter deze overvallen zit, moet Utah meedoen aan extreem spectaculaire acties en is zijn leven constant in gevaar...
Point Break is een remake van de gelijknamige film uit 1991, die destijds Keanu Reeves en Patrick Swayze in de hoofdrollen had. De nieuwe Point Break heeft Edgar Ramirez en Luke Bracey in de hoofdrollen. De film barst van gewaagde stunts en actiescènes die uitgevoerd zijn door bekende extreme sporters als Laird Hamilton, Ian Walsh, Bob Burnquist en Louis Vito.
point break tickets prijsvraag

Point Break tickets prijsvraag

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij 3x2 tickets weggeven voor Point Break. Lijkt het jou wel tof om deze actieknaller met een vriend of vriendin in de bioscoop te bekijken? Doe dan mee aan onze Point Break tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is het meest gevaarlijke wat jij ooit hebt gedaan?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws