PlayStation Store Update - UFC, MotoGP 14 en Le Tour de France 2014

Article
door Wouter
donderdag, 19 juni 2014 om 14:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Het is deze week knokken geblazen in de PlayStation Store. Niet vanwege een of andere uitverkoop waar iedereen op koopjesjacht gaat, maar door de vechters van UFC die hun weg naar de virtuele winkel vinden. Het nieuwste deel in deze populaire franchise is vanaf nu beschikbaar voor de PlayStation 4.
Een andere actievolle game die de winkel binnen racet, is MotoGP 14. Het spel waarin snelle motoren en spannende races centraal staan. Le Tour de France is ook niet vies van een beetje snelheid en is ook vanaf deze week verkrijgbaar. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog en meer informatie over bovenstaande toppers kun je hieronder teruglezen.

EA Sports UFC (€69,99) (PS4)

Als we aan Mixed Martial Arts denken, dan denkt bijna iedereen wel aan UFC. Dit kampioenschap staat al tijden garant voor grootse gevechten tussen de beste vechters die de wereld te bieden heeft. En bij zo'n grote franchise kan een eigen game-serie natuurlijk niet ontbreken.
Met dank aan THQ hebben we al van meerdere iteraties kunnen genieten, maar dit jaar is het tijd voor nieuw bloed. Het stokje is namelijk overgedragen op EA Sports die deze week met zijn eigen versie van een UFC game-adaptie komt. En zoals je in onze impressie kunt teruglezen, bevalt deze enorm.
De nieuwe Ignite Engine maakt van EA Sports UFC een van de mooiste sportgames van dit moment en zorgt voor veel details. Denk aan bloed dat in het rond spat en kleine wondjes die met iedere klap verschijnen. Voor de liefhebbers wacht er in dit nieuwe deel natuurlijk ook weer een carrièremodus en een online multiplayer is ook weer van de partij. Ons oordeel is volgende week terug te lezen in de recensie.

MotoGP 14 (€69,99) (PS4, PS3)

Als er één racegame is met motoren die al heel lang mee gaat, dan is het wel MotoGP. De serie heeft al vele jaargangen op de covers van zijn titels mogen plaatsen en ook in 2014 is het weer zover. MotoGP 14 werd weliswaar een keer uitgesteld, maar vanaf deze week is de racer dan eindelijk beschikbaar.
MotoGP 14 probeert een realistische weergave te geven van de motorsport en bevat daarom alle circuits, racers, motoren en fabrikanten uit de jaren 2013 en 2014. Dat betekent dat er in totaal achttien circuits zijn om lekker in los te gaan met een van de vele modi. Denk hierbij aan Grand Prix, Championship, Time Attack en Split Battle.
Ook zijn er weer vele motoren van verschillende fabrikanten van de partij. Meer dan honderd zelfs als we ontwikkelaar Milestone mogen geloven. Ook voor deze game zijn wij druk bezig met de recensie die je in de komende dagen op XGN terug zult zien.

Le Tour de France 2014 (€54,99) (PS4, PS3)

Met Le Tour de France 2014 hebben we eveneens te maken met een racegame met tweewielers, alleen ruilen we de motoren hiervoor wel in voor een stelletje fietsen. Dit fietsspel heeft al wat eerdere delen achter zich staan, dus de kern is grotendeels hetzelfde gebleven.
Er zijn wat verbeteringen aangebracht die je had kunnen verwachten, zoals betere graphics en mooiere animaties. En ook het commentaar is van nieuwe input voorzien, zodat het algehele plaatje steeds meer in de buurt komt van de werkelijkheid.
In Le Tour de France 2014 ga je aan de slag met een van de vele officiële teams van de sport en is het jouw taak om de snelst mogelijke tijden neer te zetten. Allemaal vanwege die felbegeerde gele trui. De gebieden die voorbijkomen variëren van het Engelse platteland tot aan het heuvelachtige landschap van Frankrijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties