PlayStation Store Update - Tomb Raider & Curve Studios Mega Bundle

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  De laatste update van januari al weer en dat betekent dat we naast de nieuwe releases ook een aantal nieuwe PlayStation Plus titels terugzien. De namen van februari bestaan onder andere uit BioShock Infinite en Metro: Last Light. Geen onbelangrijke games dus. Daarnaast krijgt de PlayStation 4 eindelijk weer eens wat nieuw voer met de Definitive Edition van Tomb Raider. Het hoogtepunt op de PlayStation 3 is de NAMCO Fighter Collection waarin we twee recent verschenen vechtgames terugzien. En de mensen met een Vita krijgen tevens een bundel met een viertal indiegames.

  Tomb Raider Definitive Edition (€59,99) (PS4)

  De nieuwste Tomb Raider verscheen in maart vorig jaar en ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft in de tussentijd niet bepaald stil gezeten. De studio is druk bezig geweest om de game klaar te maken voor een release op de PlayStation 4 en Xbox One en dat is terug te zien. Grafisch gezien is het spel mooier dan ooit wat bijvoorbeeld is terug te zien in Lara Croft zelf. Haar haar heeft nog meer detail en haar gezicht heeft ook kleine subtiele veranderingen ondergaan. Daarnaast is er ook meer detail in en de wereld om je heen en beweegt alles nog dynamischer. Voor meer informatie omtrent alle verbeteringen kun je terecht in de recensie waarin alles uitgebreid is beschreven. Wij belonen de upgrade van Tomb Raider daar met een 7,5.

  NAMCO Fighter Collection (€29,99) (PS3)

  Het hoogtepunt op de PlayStation 3 deze week is toch wel de NAMCO Fighter Collection. Met deze bundel haal je de twee vechtgames Tekken Tag Tournament 2 en SoulCalibur V in huis. Twee titels die met een 9,0 en een 8,0 erg hoog wisten te scoren bij ons. Beide series gaan al erg lang mee en hebben met hun eigen personages al een aardige horde fans achter zich gekregen. SoulCalibur V heeft zichzelf bijvoorbeeld Ezio Auditore toegeëigend en in Tekken zien we langlopende personages als Jin weer terugkeren. En mochten de bestaande karakters je niet aanspreken, dan kun je in SoulCalibur V ook nog eens zelf nieuwe vechters ontwerpen en gebruiken. Beide games ondersteunen ook online mogelijkheden, dus mochten de computer gestuurde tegenstanders te makkelijk worden dan kun je jouw vaardigheden altijd nog testen tegen die van andere spelers.

  Curve Studios Mega Bundle (€14,99) (PS3, Vita)

  Curve Studios zal misschien geen belletje doen rinkelen, maar dit bedrijf heeft al menig indiegame naar de PlayStation Store gebracht. Tijd dus voor een allesomvattende bundel voor de PlayStation 3 en Vita. In de Curve Studios Mega Bundle haal je de vier games Thomas Was Alone, Lone Survivor, Proteus en Stealth Inc: A Clone in the Dark in huis. Alle vier de titels zijn uniek dus er is voor ieder wat wils. Proteus is bijvoorbeeld een game die draait om het verkennen van de wereld om je heen. Thomas Was Alone is een abstracte platformer die draait om vriendschap. Lone Survivor is de engste 8-bit horror game die je in tijden zult zien en Stealth Inc draait om het sluipen, springen en moorden in tachtig verschillende levels.

  Dat waren de hoogtepunten voor deze PlayStation Store Update, maar neem vooral ook een kijkje op het PlayStation Blog voor de volledige lijst met alle nieuwe releases. Zo is er onder andere een nieuwe uitbreiding voor DC Universe Online en krijgt Rocksmith 2014 nieuwe nummers van System Of A Down.

  Tomb Raider: Definitive Edition

  Verkijgbaar vanaf 5 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.