Nintendo eShop Update: Wii Fit U en Brilliant Hamsters

Article
donderdag, 30 januari 2014 om 12:00
xgn google image
Nog eventjes en stille januari is voorbij, maar deze week blijft het vooral voor 3DS-bezitters nog wel erg rustig in de eShop. Op de Wii U vind je toffe koopjes. Welke, dat lees je hier.

3DS

Op 3DS maar een nieuwe game en dat is Brilliant Hamsters. Het klinkt als een grappige platformer of iets, maar niets is minder waar. Het is een Sim zoals Nintendogs. Hij kost je €9,99. Houd je niet van schattige diertjes? Geen probleem, je kunt ook met monsters vechten in Monster Hunter 3 Ultimate. Die was al uit op 3DS, maar nu in de aanbieding voor €26,99 in plaats van €44,99 als je hem voor 6 februari koopt.

Wii U

Wii Fit U (€34,99) is een fantastische fitnessgame die helemaal in het straatje past van eerdere Wii Fit-spellen. Vanaf 1 februari kun je de game downloaden, dus mocht je nog gebruik willen maken van de gratis trial waarbij je de download gratis mag houden door de Wii Fit Meter te synchrnoiseren, dan moet je opschieten. 31 january verloopt dat aanbod namelijk.
Tot zover de nieuwe games op Wii U, want verder zijn het alleen aanbiedingen van games die al verkrijgbaar waren. Het is momenteel zogheten Super Indie Connection Sale, wat betekent dat je tot 13 februari de mogelijkheid hebt om van de aanbiedingen gebruik te maken. Je moet wel een van de games al hebben om gebruik te maken van het aanbod. Zo is Giana Sisters: Twisted Dreams voor €5,99 te koop in plaats van €14,99. Mighty Switch Force: Hyper Drive Edition is €3,99 in plaats van €9,99 en BIT TRIP Presents: Runner 2 Future Legend of Rhythm Alien kost je €4,79 in plaats van €11,99. Spin the Bottle: Bumpie’s Party is te koop voor slechts €2,79 in plaats van €6,99 en tot slot kun je Two Tribes’ Toki Tori 2+ voor €5,99 downloaden in plaats van €14,99. Vooruit, nog een aanbieding dan, maar niet bepaald indie. Monster Hunter 3 Ultimate is tot 6 februari downloadbaar voor €35,99 in plaats van €59,99. Genoeg te gamen dus.

Populair Nieuws