PlayStation Store Update - The Wolf Among Us & Mousecraft

Article
door Wouter
donderdag, 10 juli 2014 om 13:14
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
De wereld is op dit moment in de ban van het WK voetbal en dit is ook terug te zien aan de magere PlayStation Store Update van deze week. Het hoogtepunt komt deze keer in de vorm van een nieuwe, en tevens laatste, aflevering van The Wolf Among Us voor de PlayStation 3.
Verder zien we de downloadbare titel MouseCraft in de PlayStation Store verschijnen voor alle platformen. En de PlayStation 4 kan daar deze week ook nog een demo van de racegame MotoGP14 aan toevoegen. Dat en meer lees je hieronder terug.

The Wolf Among Us: Episode 5 - Cry Wolf (€4,99) (PS3)

Met Cry Wolf sluit ontwikkelaar Telltale Games wederom een gameserie met succes af. De studio heeft al met meerdere titels succes geboekt en ook de afleveringen van The Wolf Among Us werden tot nu toe goed ontvangen. De serie speelt zich af in dezelfde wereld van de stripboekenserie Fables van Bill Willingham. Hierin is Bigby Wolf de sheriff van een stad vol met sprookjesachtige figuren.
De gameserie kenmerkt zich door zijn vele keuzemomenten waarin de verdere afloop van het verhaal bepaald wordt door de keuzes van de speler. Ook het nieuwste deel zal hier weer volop over beschikken, wanneer Bigby eindelijk tegenover de slechterik van de serie komt te staan.

MouseCraft (€10,99) (PS4, PS3, Vita)

In de uitdagende puzzelgame MouseCraft is het de bedoeling om drie muizen te helpen in hun missie, namelijk het verkrijgen van een begeerlijk stukje kaas. Helaas is dit moeilijker dan je denkt, want voordat je het gele stukje hemel bereikt, zul je de muizen eerst langs allerlei obstakels moeten loodsen. Het kwade brein hierachter is een katachtige professor die veilig vanachter het glas toekijkt naar zijn experiment om te zien hoe vindingrijk deze muizen wel niet zijn.
Dit betekent voor jou dat jij de controle hebt over alles behalve de muizen zelf. Alleen door slim om te gaan met het verplaatsen van objecten, kun je de drie muizen naar hun doel brengen. Maar let wel op dat je geen van de kleine beestjes verplet onder een van de vele puzzelstukjes. In totaal zijn er 50 verschillende levels om in los te gaan.

MotoGP 14 (demo) (PS4)

MotoGP 14 ligt net een paar weken in de schappen en mocht je twijfelen of het wel wat voor jou is, dan is er nu een demo om je eventueel te overtuigen. MotoGP is absoluut geen nieuwkomer in het racewereldje, want de games gaan al ruim zeven jaar mee. En met MotoGP 14 is er dus weer een jaargang aan het lijstje toegevoegd.
Het spel bevat alle circuits, motoren en racers die we op dit moment in het echt in het wereldje zien. Dat betekent dat er achttien circuits zijn om op te rijden en meer dan honderd motoren om uit te proberen. Het is tevens een van de eerste echte racetitels die voor de nieuwste console van Sony verschijnt, dus alleen daarom zou je al een kijkje moeten nemen.
Dit waren de hoogtepunten van deze PlayStation Store update. Voor de volledige inhoud van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws