PlayStation Store Update - The Walking Dead & Uncharted 3

Article
door Wouter
donderdag, 21 maart 2013 om 12:00
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week zijn het zombies die de PlayStation Store binnen struinen. Het succes van de populaire serie The Walking Dead heeft onlangs al een serie aan titels voortgebracht en nu wordt daar met The Walking Dead: Survival Instinct nog een schepje bovenop gedaan. Een totaal nieuw avontuur met de sterren Merle en Daryl uit de serie in de hoofdrol. Een andere karakter dat ook het harde werk niet schuwt is Nathan Drake. Hem zien we deze week terug in de Game of the Year Edition van Uncharted 3: Drake's Deception.
AMC The Walking Dead: Survival Instinct (€59,99) (verkrijgbaar vanaf 22 maart)
Anno 2013 kunnen we nog steeds niet genoeg krijgen van de ondoden. De populaire monsters zien we nog steeds in grote getalen terugkeren en het nieuwste avontuur dat het publiek zombies voorschotelt is AMC The Walking Dead: Survival Instinct. Deze first-person shooter is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie en speelt zich voor deze kijkcijfer hit af. Als speler volg je de broers Merle en Daryl Dixon die zich staande proberen te houden in een wereld vol gevaar. Verwacht echter geen doorsnee shooter, want als we ontwikkelaar Terminal Reality mogen geloven, zal de focus meer op het overleven liggen. Voor een diepere kijk kun je terecht bij de onderstaande trailer.
Uncharted 3: Drake's Deception - Game of the Year Edition (€34,99)
Het was natuurlijk te verwachten dat Uncharted 3: Drake's Deception een Game of the Year Edition zou krijgen. Het spel wist onwijs hoge cijfers te behalen en van een paar pakketten met downloadbare content is ontwikkelaar Naughty Dog niet schuw. Afgelopen september kwam er daarom een bundel in de winkels te liggen met al het extra materiaal. Dit pakket vindt zijn weg nu ook naar de PlayStation Store voor de mensen die hun aankopen liever vanaf hun bank doen. In deze editie vind je naast het spel ook een aantal extra mappen, skins en missies. Een must have voor iedereen die de game nog niet gespeeld heeft.
Quantum Theory (€29,99)
De third-person shooter Quantum Theory zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar dat zal waarschijnlijk komen omdat het spel al bijna drie jaar geleden werd uitgebracht door Tecmo Koei. Ver in de toekomst in een wereld vernietigd door oorlog is het de taak aan Syd om een levende organische toren met de grond gelijk te maken. Bewapend met een arsenaal aan wapens en de dame Filena aan zijn zijde begint een tocht die met iedere verdieping moeilijker wordt.
Dollar Dash (€9,99)
We sluiten deze PlayStation Store update af met Dollar Dash. Deze multiplayer game draait maar om één ding en dat zijn centjes. Groene flappen verzamelen tot je erbij neervalt en als het kan alle tegenstanders neerschieten in het proces. In totaal zijn er drie verschillende modi terug te vinden die verschillende spelers tegenover elkaar plaatsen in een strijd om wie het meeste geld kan verzamelen. Iedere modus vereist weer een andere speelstijl, maar er staat je hoe dan ook een chaotische ervaring te wachten. Ons oordeel kun je terug lezen in de recensie.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuwe materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.