PlayStation Store Update - The Walking Dead: Episode 4 en Doom 3 BFG Edition

Article
door Wouter
donderdag, 18 oktober 2012 om 8:30
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Het downloadbare spel The Walking Dead nadert zijn climax met deze week alweer het vierde hoofdstuk in de serie. Bij de spelers die deze serie al sinds het eerste hoofdstuk volgen, is de honger in ieder geval voor de komende tijd weer gestild. En wil je je toch aan een nieuw avontuur vol met monsters begeven dan is Doom 3 BFG Edition deze week ook van de partij. Het wordt dus lekker griezelen.
The Walking Dead: Episode 4 - Around Every Corner (€4,99)
De The Walking Dead hoofdstukken halen vanaf het eerste uur al hoge cijfers en met dit deel wordt die trend alleen maar voort gezet. Een 8,0 is waar we Around Every Corner mee beloond hebben in de recensie. Dit hoofdstuk zet het verhaal voort zonder de spanning te verliezen en bereidt bovendien de speler voor op de finale die in het volgende en daarmee ook laatste hoofdstuk wacht. Het derde seizoen van de tv-serie is ook al begonnen dus voor de The Walking Dead fans is het een top week.
Doom 3 BFG Edition (€39,99) release op 19 oktober
Vanaf aankomende vrijdag is de nieuwste titel binnen de Doom franchise in de PlayStation Store terug te vinden. De Doom 3 BFG Edition is een remake van het derde deel in de serie, maar ontwikkelaar id Software belooft je veel meer voor je geld dan alleen deze port. Bijgevoegd zijn namelijk ook de eerste twee telgen samen met het uitbreidingspakket Ressurection of Evil. Dat betekent dat je tot Halloween weer lekker kunt griezelen. En griezelen zul je met de horror die Doom op de kaart heeft gezet.
Demo: Sports Champions 2
Voor de mensen die niets hebben met horror gaan we snel door met Sports Champions 2. Deze game laat je met de PlayStation Move allerlei verschillende sporten beoefenen in je eigen huis. Zo kun je onder andere gaan golfen, tennissen, skiën, bowlen, boogschieten en boksen. Op 31 oktober ligt de uiteindelijke game in de winkel dus je krijgt met deze demo nog even ruim de tijd om je in te leven in alle sporten die deze titel rijk is.
Demo: Super Monkey Ball: Banana Splitz (PlayStation Vita)
Voor de PlayStation Vita eigenaren zit er deze week ook iets bij, namelijk de demo van Super Monkey Ball: Banana Splitz. Een titel die de bekende Monkey Ball franchise naar Sony's handheld brengt. Net als bij de eerdere varianten is het weer jouw taak om de wereld te bewegen om zo een klein balletje, met daarin om de een of andere reden een aap, over het speelveld te loodsen. Dit is echter niet zo gemakkelijk als het lijkt omdat de nodige obstakels en smalle paden het je soms niet makkelijk maken. Voor meer informatie kun je terecht bij de impressie die wij een tijdje geleden schreven.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd wordt er weer nieuwe content naar de PlayStation Store gebracht. Tot die tijd kun je voor de rest van deze update terecht op het PlayStation Blog.