PlayStation Store Update - Spartacus Legends & Tales of Xillia

  Het moment van al weer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Het is al weer de tweede week van augustus, maar er echt uitspringen doet deze update niet. Het is de stilte voor de storm zullen we maar zeggen. Iedereen weet namelijk wel wat voor een toppers de laatste maanden van ieder jaar ons brengen. Eind augustus begint het al met games als Saints Row IV en Rayman Legends en in september is het de beurt aan het langverwachte Grand Theft Auto V. Het wachten is zoals gewoonlijk weer ondragelijk, maar voor de Saints Row fans verschijnt er deze week toch een leuk speeltje waar je je wel even mee zoet kunt houden. Daarnaast kunnen er lekker ledematen afgehakt worden in de gratis game Spartacus Legends en wordt er weer eens een Japanse RPG deze kant op gegooid.

  Saints Row IV - Inauguration Station (gratis)
  Het Inauguration Station zullen sommigen misschien nog wel herkennen van het vorige deel. Met dit handige speeltje kun je ver voor de release al een personage bedenken en maken. Voor dingen als het uiterlijk en de kleding kun je nu uitgebreid de tijd nemen, zodat je direct kunt spelen wanneer Saints Row IV in de winkels ligt. Je gemaakte personages worden namelijk overgezet naar de uiteindelijke game. Dus wil je met een krachtpatser de bizarre wereld van Saints Row doorlopen of zie je liever een rondborstige dame door de stad huppelen? Het kan allemaal, maar houd er wel rekening mee dat dit personage het land gaat leiden als president.

  Spartacus Legends (gratis)
  Niet iedereen zal Spartacus kennen, maar bij het woord gladiator moet toch wel de aandacht van iedere fan van bloederig geweld getrokken worden. Spartacus begon als een serie, maar verschijnt nu ook in de vorm van een downloadbare game die epische gladiatorgevechten op je scherm tovert. Dat betekent een strijd tussen vechtersbazen op leven en dood en zonder regels. In deze game creëer je zelf zo'n strijder die het in prachtige arena's op moet nemen tegen de personages van andere spelers. Het spel is zo ingesteld dat je altijd spelers tegen komt die hetzelfde niveau hebben als jou, wat dus betekent dat je tegenover steeds betere spelers komt te staan in jouw reis naar de top. Maar dat is natuurlijk de uitdaging waar we allemaal naar streven tegenwoordig.

  Tales of Xillia (€59,99)
  Het is al weer twee jaar geleden dat Tales of Xillia in Japan verscheen en dat de Europese fans zonder uitzicht konden wachten op een release in het Engels. Nu is aan dat wachten echter een einde gekomen met na al die tijd een release in Europa. In Tales of Xillia volgen we de avonturen van de twee personages Jude en Milla. Deze jongeren bevinden zich in een klassieke Japanse role-playing game met een eigen karakteristiek vechtsysteem. Er is verder niet veel veranderd vergeleken met de Japanse versie al heeft Namco Bandai wel een goedmakertje achter de hand. Naast de normale editie verschijnen er ook twee speciale uitgaven in de winkel voor de echte fans.

  En dat was het weer voor deze week. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we terug met weer een nieuwe PlayStation Store Update en in de tussentijd kun je voor al het nieuws van deze week terecht op het PlayStation Blog.

  Saints Row IV

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.