Nintendo eShop Update: Steam World Dig en Spin the Bottle

Article
donderdag, 08 augustus 2013 om 12:00
xgn google image
Yes, het is weer wat minder warm aan het worden, dus dat betekent dat we iets beter kunnen rechtvaardigen waarom wij binnen op onze Wii U spelen. Welke downloads verschijnen er deze week? Dat lees je in de eShop Update.
3DS
Naast de Wii U is er natuurlijk de handheld en die heeft interessante, nieuwe games. Steam World Dig (€8,99) is een game waarin je mijnwerker bent. Het is een platformavontuur met Steampunk-stijl en dat komt natuurlijk interessant over. Vandaar dat hieronder de trailer te zien is van de game. Houdt jij het meer bij klassieke spellen, dan is Tangram Style (€5,99) wellicht je ding. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je in dit spel meer dan 600 tangram-puzzels doen. Hard werken dus!

De laatste nieuwe game in de 3DS-eShop is Deer Drive Legends (€4,99). Het is een galleryshooter, wat wil zeggen dat het voelt alsof je in een schiettent op de kermis staat. Verwacht echter geen grappige situaties waarin je tanden uit een gezicht moet schieten, want het gaat hier wel echt om het vuur openen op wilde beesten. Als je budget niet groot is en je hoeft niet per se een gloednieuwe game, dan zijn escapeVektor (afgeprijsd van €10 naar €5), Crash City Mayhem (afgeprijsd van €19,99 naar €9,99) of Rising Board 3D (afgeprijsd van €1,99 naar €1,49) misschien wel wat voor jou. Koop deze laatste drie games voor 22 augustus als je van de afprijzing gebruik wil maken.
Wii U
In Europa is het niet echt een ding, maar in Amerika is het heel normaal om op een huisfeestje ‘Spin the Bottle’ te spelen. Beter bekend als flesje draaien, maar niet te verwarren met glaasje draaien. In flesje draaien wordt er een fles gedraaid en daarna moet je degene zoenen waar de fles naartoe wijst. Of dat ook zo werkt in Spin the Bottle: Bumpie’s Party (€6,99), dat kun je zelf ontdekken.

Qua Virtual Console biedt Nintendo deze week Romance of the Three Kingdoms IV (€7,99). Ken je hem nog van de Super Nintendo? Mocht je er niet zo’n idee in hebben om richting het oude China te gaan, dan kun je wellicht beter voor Galaga (€4,99) gaan. Dit is een retro arcade-game waarin je moet vliegen en schieten. Een klassiekertje en nog eentje die helemaal niet slecht is.

Populair Nieuws