PlayStation Store Update - Saints Row en Sonic

Article
door Wouter
woensdag, 16 mei 2012 om 16:20
xgn google image
Het is woensdag 16 mei en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Deze week racet er een blauwe egel naar de PlayStation Store om het langverwachte vervolg Sonic the Hedgehog 4 Episode II in te luiden. Verder kun je lekker crimineel te werk gaan in Saints Row: The Third en herinneringen ophalen met de PlayStation 2 game Deus Ex. En als laatste maakt de PlayStation Move titel PixelJunk 4am ook zijn intrede. Mocht je interesse hebben in deze titels, lees dan snel verder!
Sonic the Hedgehog 4: Episode 2 (€12,99)
Iedere zichzelf respecterende gamer heeft vast wel eens van Sonic gehoord. De blauwe egel die bijna net zo snel rent als de snelheid van het licht. De lijst met Sonic games lijkt al geen einde te hebben, maar zal nu met Sonic the Hedgehog 4: Episode 2 toch nog een stukje langer worden. Dit spel is het vervolg op Episode 1, dat alweer uit 2010 dateert, en belooft dezelfde actie te brengen waar Sonic bekend om is geworden. Namelijk in 2D rennen door werelden die variëren van groene heuvels tot aan grote gebouwen. Ben je geïnteresseerd in deze titel lees dan zeker even de impressie door.
Saints Row: The Third (€39,99)
De volgende titel ligt eigenlijk al een paar maanden in de winkels, maar wordt nu ook digitaal aangeboden. Saints Row: The Third is het derde deel in de serie en gaat verder waar het verhaal in deel twee ophield. Jouw bende, de Saints, hebben met veel moeite de straten van Stillwater overgenomen. Maar wanneer de kwade organisatie The Syndicate zich er mee gaat bemoeien, begint het gevecht pas echt. Wij hebben echt genoten van dit spel en beloonden het dan ook met een mooie 8,5 in de recensie. Iets hoger dan wat het vorige deel kreeg.
Deus Ex (€9,99)
Deus Ex verscheen voor het eerst in 2000 voor de PC en werd twee jaar later ook naar de PlayStation 2 gebracht. Nu, tien jaar verder, mogen we de klassieker ook op het PlayStation Network verwelkomen. Gezien het succes van Deus Ex: Human Revolution lijkt de keuze van Square Enix om de eerdere delen opnieuw uit te brengen niet gek. Mensen die via Human Revolution in aanraking zijn gekomen met de franchise krijgen zo de kans om te zien waar het allemaal mee begon. Dus ben jij een Deus Ex fan geworden en wil jij strijden tegen een geheime organisatie terwijl het lot van de mensheid op jouw schouders rust? Dan is deze titel iets voor jou.
PixelJunk 4am (€7,99)
De PixelJunk games hebben zich al via meerdere genres geuit. Zo was er een shooter, een racegame en nu mogen we daar ook een muziekspel aan toevoegen. In PixelJunk 4am gebruik je de PlayStation Move om muziek te maken. Door middel van verschillende bewegingen creëer je muziek die bij die bewegingen hoort. PixelJunk 4am probeert op die manier het nachtclub gevoel naar boven te brengen. Onderstaande trailer laat zien hoe het precies werkt en anders is er ook nog een demo die een voorproefje verschaft.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze PlayStation Store Update, maar dat was nog niet alles. De PSOne game Outlaws of the Lost Dynasty maakt ook zijn intrede samen met de Minis Nom Nation en Velocity. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.

Populair Nieuws