PlayStation Store Update - Resident Evil en Metal Gear Solid

Article
door Wouter
woensdag, 27 juni 2012 om 16:47
xgn google image
Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Deze week hoef je niet bang te zijn dat je tekort komt want Sony voegt een flink lijstje titels aan de PlayStation Store toe. Naast drie Ratchet & Clank games mogen we ook aan de slag met twee nieuwe Resident Evil titels en de eerste twee Uncharted delen. Als dat niet genoeg is om de komende week door te komen, dan weten wij het ook niet meer.
The Ratchet & Clank Trilogy (€29,99)
The Ratchet & Clank Trilogy maakt deze week zijn opwachting in de PlayStation Store. Deze collectie bundelt de eerste drie Ratchet & Clank delen samen voor een kleine dertig euro. Natuurlijk kun je de delen ook los kopen. In dat geval betaal je zo'n vijftien euro per stuk. Het mag dan wel weer een tijdje geleden zijn sinds deze titels het levenslicht zagen, maar dat neemt niet weg dat de Ratchet & Clank delen tijdloos blijven. In de recensie wist deze bundel dan ook een mooie 8,5 te behalen.
Resident Evil: Chronicles HD Collection (€26,99)
De volgende titel is wederom een bundel, maar dan wel een van een aantal iets minder vrolijke games. In de Resident Evil: Chronicles HD Collection krijg je zowel The Darkside Chronicles als The Umbrella Chronicles. Deze twee titels zijn van oorsprong Wii-titels, maar worden nu nog eens naar de PlayStation 3 gebracht. Natuurlijk wel met de nodige aanpassingen zoals een HD-jasje, trophy-ondersteuning en PlayStation Move-ondersteuning. Voor 14,99 euro kun je de twee delen ook los aanschaffen.
Uncharted: Drake's Fortune (€19,99) / Uncharted 2: Among Thieves (€19,99)
De eerste twee Uncharted delen maken deze week hun debuut in de PlayStation Store. Voor een kleine twintig euro haal je het spel binnen waar de succesvolle serie mee begon en voor nog twee tientjes kun je doorgaan naar het vervolg. In alle Uncharted games draait het om Nathan Drake die keer op keer weer op pad gaat door de meest woeste en ruige gebieden op zoek naar schatten die tot op de dag van vandaag verborgen zijn gebleven. Drake's Fortune wist bij ons destijds een 9,2 te halen in de recensie en Among Thieves deed het met een 9,6 zelfs nog beter.
Vita: Metal Gear Solid HD Collection (€29,99)
En tussen al die collecties voor de PlayStation 3 kan de PlayStation Vita natuurlijk niet achter blijven. Vanaf aanstaande vrijdag kunnen we op de handheld gaan genieten van Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Zoals je ook van deze HD collectie kunt verwachten zijn de graphics flink opgepoetst en heeft de besturing ook de nodige aanpassingen ondergaan vanwege de touch-features van de Vita. Onze recensie staat al een paar dagen online en hier belonen wij deze collectie met een 8,5.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe content kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws