PlayStation Store Update - Rayman 3 HD, AC Revelations & Blades of Time demo

  Het is weer woensdag en dat betekent dat het weer tijd is om je PlayStation 3 en PlayStation Vita op te starten. De PlayStation Store wordt namelijk weer gevuld met allerlei nieuwe games en demo's.

  De lente is officieel aangebroken en dat is hier buiten in ieder geval te merken. Het zonnetje schijnt lekker en kleine lammetjes lopen vrolijk rond in de wei. Je zou eigenlijk naar buiten moeten gaan om van dit weer te genieten, maar Sony geeft een reden om toch binnen te blijven. Namelijk een drietal nieuwe demo's en heel wat nieuwe games. Lees dus snel verder!

  Assassin's Creed Revelations (€44,99)
  Deze update staat een beetje in het teken van Assassin's Creed. Zo zullen de eerste twee delen uit de serie gebundeld worden tot één collectie voor €29,99, maar zal ook het nieuwste deel zijn intrede maken in de digitale winkel. Vanaf vrijdag staat Assassin's Creed Revelations in de PlayStation Store, dus dat geeft je mooi de tijd om de eerdere delen er nog even bij te pakken. In de recensie werd Revelations beloond met een hoge 8,5.

  Rayman 3 HD (€9,99)
  En voor diegene die op zoek zijn naar humor is er deze week ook iets. Rayman 3 wordt namelijk in een HD-jasje naar de PlayStation Store gebracht. Na het succes van Rayman Origins is het ook wel weer eens leuk om te zien waar het allemaal mee begon. Rayman 3 HD mag dan wel geen nieuw avontuur zijn, maar er lopen vast nieuwe Rayman fans rond die deze titel nog niet hebben gespeeld. En zelfs voor de mensen die dit spel al wel kennen van de PlayStation 2 destijds, kan het leuk zijn om herinneringen op te halen. Lees voor meer informatie zeker even onze impressie door.

  Demo: Blades of Time
  In de demo van Blades of Time verruilen we Ezio en Rayman voor een wel heel charmante vrouw. Blades of Time wordt ontwikkeld door Gajin Entertainment, die we ook kennen van X-Blades. Het is een hack-and-slash game waarin je in de huid kruipt van de ster uit X-Blades, Ayumi. Het spel ligt al in de winkels dus speel zeker de demo een keertje door of bekijk onderstaande trailer mocht je interesse hebben.

  Demo: Treasures of Montezuma Blitz
  Op de PlayStation Vita kunnen we ook aan de slag met een nieuwe demo. De puzzelgame Treasures of Montezuma Blitz brengt een voorproefje naar de handheld. Dit klassieke puzzelspelletje laat je net als Bejeweld de juiste edelstenen bij elkaar zoeken. Verder zorgen de touchscreen mogelijkheden ervoor dat het spel nog effectiever te bedienen is. Probeer dit spel dus ook zeker even uit.

  En dat waren weer de hoogtepunten van deze week, maar natuurlijk brengt de update nog veel meer met zich mee. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.

  Assassin's Creed Revelations

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.