PlayStation Store Update - Oddworld: Munch's Oddysee & Stranger's Wrath

Article
door Wouter
donderdag, 20 december 2012 om 10:45
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Nog een paar dagen en dan is het Kerst. Het moment dat je jouw collectie mag aanvullen met alle nieuwe games die onder de kerstboom liggen. Maar dat betekent wel dat er op een ander vlak moet worden ingeleverd. Vanwege de feestdag zal er volgende week geen PlayStation Store update zijn. De eerstvolgende update vind je pas op 9 januari terug in de virtuele winkel van Sony. Zorg dus dat je genoeg inslaat om de vakantie door te komen mocht je weinig rechthoekige cadeautjes onder de boom zien liggen.
Oddworld: Munch’s Oddysee HD (€8,99)
Met deze update worden er twee klassiekers uit de kast getrokken. De eerste betreft Oddworld: Munch Oddysee dat voor een kleine negen euro naar de PlayStation 3 wordt gebracht. Munch Oddysee verscheen oorspronkelijk op de Xbox in 2002 en introduceert een nieuw ras in de serie genaamd de Gabbits. Hoofdpersonage Munch is de laatst overgebleven van deze soort en zint op wraak tegen de dominante Glukkons. Dit kwade volk is verantwoordelijk voor het uitsterven van de Gabbits omdat zij uit zijn op de schone longen van deze wezens om hun eigen kettingrokende ras te redden.
Angry Birds Trilogy (€29,99)
De boze vogeltjes van Angry Birds zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse mobiele leven. Het merendeel van de mensen met een smartphone heeft ongetwijfeld wel eens een level gespeeld en met de Angry Birds Trilogy kun je ook nog eens op de tv je woede uiten tegen de kwade varkens. In deze bundel vind je naast het originele Angry Birds ook Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio. In totaal zijn dit zo'n 700 levels die bij elkaar zo'n 100 uur gameplay leveren. Je moet dan wel voorbij de soms repetitieve gameplay kijken, maar een erg diepgaande game hoef je dan ook niet te verwachten. In de recensie ontving deze trilogie een 7,0.
Fuel Overdose (€11,99)
Vorige week konden we aan de slag met de demo, maar nu is het tijd voor de uiteindelijke game. Fuel Overdose brengt tactische actie naar het circuit en maakt de actie nog spannender door allerlei wapens toe te voegen. Wat dacht je van een grote grijphaak of een paar landmijnen. Alles is geoorloofd om eerste te worden zullen we maar zeggen. Hierdoor zul je niet alleen je ogen op de weg moeten houden, maar ook op je medespelers die maar al te graag hun raketten willen uitproberen. Voor een snelle kijk op de game kun je terecht bij de onderstaande trailer.
Vita: Oddworld: Stranger's Wrath HD (€12,99)
De tweede klassieker is er wederom een in de Oddworld serie, namelijk Stranger's Wrath. Deze titel is al sinds een tijdje verkrijgbaar voor de PlayStation 3, maar maakt nu ook zijn intrede op de Vita. In Stranger's Wrath kruip je in de huid van de premiejager genaamd Stranger. Om te betalen voor zijn operatie besluit hij bandieten op te gaan sporen voor de beloning. Wanneer er een wel heel grote beloning wordt uitgeloofd voor een bepaald persoon begint de game interessant te worden. Het hele gebeuren brengt een mix van first- en third-person-actie.
En dat waren de hoogtepunten van deze week. Volgend jaar op 9 januari is er pas weer een nieuwe PlayStation Store update. Voor al het materiaal van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws