Nintendo eShop update: Hero Sale en andere prijsdalingen

Article
donderdag, 20 december 2012 om 13:30
xgn google image
We zijn er weer voor jullie met de nieuwste Nintendo eShop update. Bekijk hier welk materiaal je vanaf vandaag kunt downloaden uit de eShop voor je 3DS en Wii U. Prijsverlagingen, al dan niet permanent, staan centraal deze week.
3DS:
We beginnen met de nieuwe downloadbare 3DS-games, te weten escapeVektor en Gunman Clive. Voor eerstgenoemde betaal je €10,00, voor Gunman Clive €1,99. Bekijk hieronder alvast van beide games de trailers, mocht je geïnteresseerd zijn:
Dan komen we aan bij de prijsverlagingen, waar we kunnen melden dat de surfgame Rising Board 3D permanent is afgeprijsd naar €1,99. Tot de Hero Sale, die we in de inleiding al noemden, behoren de games Super Mario Bros. en Dr. Mario voor de Virtual Console. Eerstgenoemde is afgeprijsd naar €3,99 tot 27 december. Dr. Mario is tot diezelfde datum slechts €1,49.
We sluiten de 3DS-sectie af met het benoemen van twee nieuwe DSi-games en downloadbare content voor New Art Academy. De nieuwe DSi-games van vandaag zijn Castle Conqueror - Heroes 2 en Cake Ninja XMAS. Beide spelletjes kosten €4,99 of 500 Nintendo Points. In de 3DS-retailgame New Art Academy kun je vanaf vandaag aan de slag met 'Glass and Light' en 'Expressionism'. Beide zijn €1,99 per stuk.
Wii U:
Het nieuws in de Wii U-sectie beperkt zich deze week tot twee prijsverlagingen. Het gaat om Chasing Aurora, €5,99 tot 3 januari, en Little Inferno, €9,99 tot 4 januari.

Populair Nieuws

Laatste Reacties