PlayStation Store Update - MotoGP 13 & The Jak and Daxter Trilogy

Article
door Wouter
donderdag, 20 juni 2013 om 11:20
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!
Met het onwijs warme weer van de afgelopen dagen kunnen we zeggen dat de zomer eindelijk is begonnen. Voor veel mensen genoeg reden om het zon-, zee-, strandverhaaltje op te zoeken, en hun warme kamertje achter zich te laten. Maar voor die ongelukkige zielen die thuis blijven is er ook hoop in de vorm van nieuwe games. De PlayStation Store Update van deze week brengt jammer genoeg geen zomerse spellen, maar er zit alsnog leuk tijdverdrijf bij. Op de Vita kunnen we aan de slag met The Jak and Daxter Trilogy en Epic Mickey 2: The Power of Two. Op de PlayStation 3 is het racen geblazen met MotoGP 13.
MotoGP 13 (€49,99)
Vanaf nu is de demo van MotoGP 13 te downloaden en morgen is de volledige game ook binnen te slepen. Het is misschien niet de bekendste racegame die er is, maar de MotoGP serie kart eigenlijk al sinds 2002 in een rustig tempo voort. Met ieder jaar weer een nieuw deel is er genoeg ruimte voor verbetering en bij de 2013-versie verschijnt dit onder andere in de vorm van vier singleplayer modi. Je kunt namelijk aan de slag in Grand Prix, World Championship, Career en Time attack. Daarnaast is natuurlijk ook het nodige multiplayer geweld mogelijk in de multiplayer modus. De mensen die demo downloaden staat een klein voorproefje te wachten op dit alles. De demo geeft je de kans om met de coureurs Valentino Rossi en Marc Márquez te rijden op het Gran Premi Aperol de Catalunya-circuit.
The Jak and Daxter Trilogy (Vita)(€29,99)
Sinds februari vorig jaar kunnen we op de console al genieten van de avonturen van Jak en Daxter en nu is dan eindelijk de handheld aan de beurt. Met de The Jak and Daxter Trilogy haal je maar liefst drie doldwaze avonturen in huis van het duo. Dat betekent dat je Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II, en Jak 3 terugvindt in deze bundel. Voor de verzamelaars houdt dit in dat je drie setjes met trophies kunt verdienen met zelfs een platinum trophy voor iedere titel. Daarnaast zijn de nodige verbeteringen aangebracht, zoals een mooi HD-jasje, maar zijn ook de functionaliteiten van de Vita toegepast. Het touchscreen is met de Vita-versie nu namelijk te gebruiken voor het oplossen van verschillende mini-games. In de onderstaande trailer vind je meer informatie terug over alle extra functies die met de handheld meekomen.
Epic Mickey 2: The Power of Two (Vita)(€14,99)
's Werelds bekendste muis is weer helemaal terug in zijn tweede avontuur alweer op huidige generatie consoles. En met Epic Mickey 2: The Power of Two is het tijd dat de vrolijke avonturen van Mickey ook naar de PlayStation Vita komen. In deze game vertrekt Mickey samen met zijn vriend Oswald op een lange reis om het land Wasteland te redden van de ondergang. Gewapend met een verfkwast en een afstandsbediening gaan ze het gevecht aan met verschillende monsters, doorkruisen ze de meest gevaarlijke gebieden en lossen ze de moeilijkste puzzels op. En met twee karakters in de hoofdrol is een co-op modus natuurlijk geen gekke gedachte. Deze is daarom ook in vol ornaat aanwezig zodat je samen met een vriend of vriendin het avontuur kunt trotseren. In de recensie plakten wij een 8,0 op deze game.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.