PlayStation Store Update - Madden NFL 13 en NHL 13

Article
door Wouter
woensdag, 22 augustus 2012 om 17:37
xgn google image
Er is weer een nieuwe woensdag aangebroken en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week kun je weer een flinke lading aan content verwachten. Wat dacht je van de The Expendables 2: The Videogame. Hiermee kun je lekker op je gemak nog eens nagenieten van al het geweld en de explosies die de gelijknamige film je in de bioscoop brengt. Maar ook de mensen die de PlayStation Store alleen voor de nieuwste demo's bezoeken zullen niet van een koude kermis terugkomen. Wat dacht je van een Madden NFL 13 demo. Of anders een van NHL als ijshockey je meer ligt.
The Expendables 2: The Videogame (€14,99)
Zoals de film al doet geloven is The Expendables 2: The Videogame een shooter. Je kunt met alle karakters spelen die in The Expendables voorkomen en op die manier bekende scenes uit de film naspelen. Verwacht dus dezelfde explosieve actie als waar The Expendables bekend om is geworden. Voor de fans van het coöperatieve spelen heeft deze titel ook wat te bieden. Er is namelijk een co-op modus die vier spelers ondersteunt. Mocht je na dit gelezen te hebben nog steeds twijfelen dan kun je altijd nog eerst de demo uit proberen.
Cartoon Network: Punch Time Explosion XL (€29,99)
Deze titel brengt wederom geweld naar je tv, maar dan zonder wapens. In Cartoon Network: Punch Time Explosion XL wordt ook redelijk wat afgevochten, maar alles gebeurt hier ouderwets met de hand. In dit spel nemen alle bekende Cartoon Network karakters het tegen elkaar op in de ring. Heb je dus altijd al eens de Power Puff Girls in elkaar willen meppen of kun je de kleine Dexter maar niet uitstaan dan doe je er goed aan om deze titel in de gaten te houden.
Demo: Madden NFL 13 (gratis)
Op 30 augustus is het zover dan kun je lekker losgaan op het veld met bekende teams als de New York Giants en Dallas Cowboys. Als we het over deze twee namen hebben dan hebben we het natuurlijk over American Football. Heb je als die hard fan moeite met wachten dan kun je nu alvast even los gaan met de demo. In deze demo kun je twee verschillende wedstrijden spelen. Die van de Seattle Seahawks tegen de Washington Redskins en de New York Giants tegen de San Francisco 49ers. Een mooi voorproefje toch?
Demo: NHL 13 (gratis)
Begeef je je liever op het ijs voor een potje ijshockey dan is de nieuwe NHL 13 demo iets voor jou. Tijdens de Gamescom gaf Electronic Arts al aan dat NHL 13 nog sneller en nog mooier zal worden dan de eerdere delen. Het voorgaande NHL 12 werd in de recensie al beloond met een 8,5 dus wij zijn in ieder geval benieuwd of NHL 13 dit weet te overtreffen. Op 14 september ligt het uiteindelijke spel in de winkels.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de rest van de lijst kun je terecht op het officiële PlayStation Blog.