PlayStation Store Update - inFamous & Metal Gear Solid

Article
door Wouter
donderdag, 20 maart 2014 om 12:30
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Het is deze week genieten geblazen op de PlayStation 4, want het is namelijk tijd voor inFamous: Second Son. Voor veel mensen is dit dé reden geweest om in de afgelopen maanden de nieuwe console van Sony in huis te halen. Op de PlayStation 3 en Vita kunnen we aan de slag met Luftrausers dat van Nederlandse bodem afkomstig is. De game heeft niet alleen een hele toffe naam, maar is ook nog eens een cross-buy titel, wat betekent dat je beide versies voor de prijs van één in huis haalt. Een ander hoogtepunt deze week is Metal Gear Solid: Ground Zeroes, wat als een proloog moet dienen voor The Phantom Pain. Dat en meer lees je hieronder terug

inFamous: Second Son (€59,99) (PS4)

Wat was het toch vet toen we in de huid kropen van Cole MacGrath in de eerste twee inFamous delen. De kracht van elektriciteit in de palm van je hand en de mogelijkheid om goed te doen of juist kwaad. In Second Son laten we de avonturen van Cole achter ons, maar niet getreurd. Het nieuwe personage Delsin Rowe beschikt ook over een aardig arsenaal aan krachten. Wat dacht je van zijn smoke-powers, waarmee hij vijanden kan verslinden en zichzelf door smalle ruimtes kan verplaatsen. Maar ja, wat wij tof vinden, gaat niet op voor de Department of Unified Protection die hem als bioterrorist bestempelen. Hierdoor moet Delsin vechten voor zijn leven en daarbij de morele keuze maken of hij zijn krachten gebruikt voor het goede of het kwade.

Luftrausers (€8,99) (PS3, Vita)

Luftrausers was de afgelopen tijd in ontwikkeling bij de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer en heeft de look and feel van een oud arcade spelletje. In Luftrausers kruip je in de cockpit van een behendig vliegtuigje ten tijden van een grootschalige oorlog. Het doel is om, je raadt het al, zo veel mogelijk andere vliegtuigen uit de lucht te schieten. Het voertuig waarmee je dit doet valt geheel naar eigen smaak in te richten. Door te combineren met alle verschillende onderdelen zijn er zo'n 125 verschillende combinaties mogelijk. De game bevat 100 missies die zich allemaal afspelen in een stijlvolle hemel vol met vijanden. Voor een kleine negen euro haal je de game in huis voor zowel de PlayStation 3 als Vita.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes (€29,99) (PS3, PS4)

Het is nog even wachten op Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, maar als zoetmakertje kunnen we tussendoor al wel aan de slag met een proloog voor deze langverwachte game. Deze proloog, die onder de naam Ground Zeroes schuilgaat, brengt het geliefde personage Big Boss terug. Daarnaast kunnen we met Ground Zeroes voor het eerst aan de slag met een grote open wereld met nauwelijks laadtijden. Tevens zal het de eerste game zijn die draait op de nieuwe Fox Engine, wat voor prachtige graphics moet zorgen. Of deze proloog de moeite waard is, kun je binnenkort teruglezen in de recensie.
Dat waren de hoogtepunten voor deze PlayStation Store Update. Verdere releases bestaan onder andere uit de cross-buy titel Steamworld Dig voor 8,99 euro en de Stealth Inc Ultimate Edition voor 12,99 euro. Neem dus vooral een kijkje op het PlayStation Blog voor de volledige lijst met nieuwe releases.

Populair Nieuws