PlayStation Store Update - GTA: San Andreas & Batman: Arkham Asylum

Article
door Wouter
donderdag, 13 december 2012 om 8:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
De twaalfde dag van de twaalfde maand van het jaar 2012. Een bijzondere datum die in dit geval ook een bijzondere PlayStation Store update met zich meebrengt. Eigenlijk is de wekelijkse update altijd bijzonder, maar deze week maakt een wel heel bekende klassieker zijn opwachting. Grand Theft Auto: San Andreas is namelijk beschikbaar voor de PlayStation 3. Daarnaast kunnen we ook het gekkenhuis trotseren in Batman: Arkham Asylum. Hieronder lichten we de hoogtepunten voor je uit.
Grand Theft Auto: San Andreas (€14,99)
Het is alweer meer dan acht jaar geleden sinds we voor het eerst in de huid kropen van Carl Johnson, ofwel CJ. Deze man keert na een lange tijd terug naar zijn thuisplaats in San Andreas omdat zijn moeder is vermoord. Aan jou is nu de taak om de moeder van CJ te wreken en voor eens en voor altijd duidelijk te maken wie de baas is op de straten. Voor veel mensen bleef deze titel een ervaring om nooit meer te vergeten. Met zijn twintig miljoen verkopen mag het spel zich zelfs tot een van de beste GTA-games ooit benoemen. Mocht jij nog niet tot die twintig miljoen trotse eigenaren behoren dan kun je nu voor een kleine vijftien euro alsnog dit stukje GTA-geschiedenis in huis halen.
Batman: Arkham Asylum (€9,99)
De volgende titel mag zich misschien nog net niet een klassieker noemen, maar heeft al wel ons hart en dat van menig andere gamer weten te veroveren. Batman: Arkham Asylum dompelt je onder in een wel heel uitzichtloze situatie. Gevangen hebben namelijk de psychiatrische inrichting Arkham Asylum overmeesterd en jij als de Batman zit er midden in. Gevangen die stuk voor stuk door jou daar zijn geplaatst en nu maar al te graag wraak willen nemen op de held die hun plannen in de war gooide. Na het grote succes is er ook nog een vervolg gemaakt voor de mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van superheldengames.
Big Sky Infinity (€9,99)
Big Sky Infinity is het vervolg op de reeds verschenen PC-titel Really Big Sky en is beschikbaar voor zowel PlayStation 3 als Vita. In deze game neem je de controle over een klein vliegtuigje dat simpelweg alles op zijn pad kapot moet schieten. De klassieke 2D-sidescrolling actie die hierbij hoort, brengt gegarandeerd nostalgische gevoelens naar boven mocht je dit soort spellen vroeger gespeeld hebben. In de recensie van het vorige deel waren wij vooral te spreken over de vele kleuren en de pittige gameplay. Mocht je nog meer informatie willen dan kun je terecht bij de trailer hieronder.
(Demo) Fuel Overdose
De demo van deze week is een racegame die dit jaar nog in de virtuele schappen komt te liggen. Fuel Overdose onderscheidt zich van andere racetitels door de tactische gameplay die het de spelers voor schuift. Spelers zullen niet alleen hun ogen op de weg moeten houden maar ook op de mederacers. Iedere auto beschikt namelijk naast een motor en een snel paar wielen ook over een arsenaal aan wapens. Van machinegeweren tot aan grote grijphaken. En ook de klassieke landmijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week is er weer nieuw materiaal, maar voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.