Nintendo eShop update: Crimson Shroud en Hydroventure

Article
donderdag, 13 december 2012 om 15:00
xgn google image
Vanuit een zeer koude werkplaats zijn wij er voor jou met de nieuwste Nintendo eShop update. Ja, wij noemen dat vanaf vandaag Nintendo eShop update in plaats van 3DS eShop update. De Wii U is namelijk verschenen en dat betekent dat ook voor dat apparaat de downloadbare content in dit overzicht zal komen.
Daarmee wordt de Nintendo eShop update dus een overzicht van de nieuwste toevoegingen aan het digitale assortiment van Nintendo. De update zal blijven verschijnen op donderdag. Het overzicht wordt met deze uitbreiding dus groter. Daarom zullen we de eShop update voortaan ook wat beknopter gaan schrijven dan tot nu toe de gewoonte was.
3DS:
Deze week brengt twee nieuwe downloadbare games voor de 3DS, te weten de role-playing game Crimson Shroud en de puzzelgame Hydroventure: Spin Cycle. Crimson Shroud kost je €8,-, Hydroventure €10,-.
Het is een zeldzaamheid, maar vandaag is er geen enkele Virtual Console game toegevoegd aan het assortiment in de eShop. Wel zijn tot twintig december zowel Metroid als Metroid II: Return of Samus afgeprijsd. Metroid kost tijdelijk €3,49 en Metroid II €2,99.
Wizard Defenders is de enige nieuwe DSi-titel die vanaf vandaag beschikbaar is voor de 3DS. Voor deze strategiegame betaal je €1,99. Op de DSi is 'ie te downloaden voor 200 Nintendo Points.
Wii U:
Het enige downloadbare materiaal voor de Wii U dat we vanaf vandaag terugvinden in de eShop is de demo van Rayman Legends. Deze game verschijnt in februari exclusief voor de Wii U en lijkt één van de paradepaardjes van de nieuwe console te worden. Download vanaf vandaag de demo gratis!