PlayStation Store Update - Grand Theft Auto V & PES 2014

Article
door Wouter
donderdag, 19 september 2013 om 10:21
xgn google image
Het moment van alweer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!
Als je dit aan het lezen bent, dan doe je hoogstwaarschijnlijk niet mee aan de hype omtrent een zekere Grand Theft Auto V. Wie winkelt er immers voor een nieuwe game, wanneer je dit monster van een spel in huis hebt. Toch blijft de PlayStation Store niet stil staan en worden er weer nieuwe titels toegevoegd aan de virtuele winkel. Deze week betekent dat dat we aan de slag kunnen met, hoe kan het ook anders, Grand Theft Auto V. De virtuele versie van de game die talloze mensen midden in de nacht in de kou liet staan. Een andere release die we deze week mogen verwelkomen is PES 2014. Daarnaast kunnen we ook racen in speelgoedwagentjes met Hot Wheels World’s Best Driver. Dat en meer vind je hieronder.
Grand Theft Auto V (€69,99)
Iedereen die Grand Theft Auto V als een van de eerste in huis wilde hebben, kan vertellen hoe druk het afgelopen maandagnacht was. Door het hele land kwamen mensen bij elkaar voor hun favoriete winkel om dit langverwachte pareltje op te pikken. Want een pareltje is het zeker zoals in onze recensie is terug te lezen. Voor de mensen die nog niet aan hun aankoop zijn toegekomen, is de game nu ook als digitaal exemplaar verkrijgbaar. Dat betekent dat de luie donders onder jullie niet eens hun woonkamer hoeven te verlaten. Na de installatie kun je direct de wereld van Los Santos betreden met Michael, Franklin en Trevor. Drie hoofdpersonages die allemaal hun eigen rol spelen in het criminele circuit van de stad. Verder zullen we niets verklappen, behalve dat er een groot avontuur op je wacht.
Pro Evolution Soccer 2014 (€49,99)
De Pro Evolution Soccer serie staat al menig jaar samen met concurrent FIFA aan de top als het aankomt op voetbalgames en inmiddels is het al weer tijd voor het nieuwste hoofdstuk in de franchise. En met dit nieuwe hoofdstuk pakken de mensen bij Konami het meteen heel anders aan. Zo werd er flink gekeken naar de toestand van de voetballers. Deze hangt nu namelijk niet alleen af van de statistieken, maar kan nu ook tijdens een wedstrijd zelf veranderen. Een blunder van een speler kan bijvoorbeeld een blijvend effect met zich mee brengen gedurende de wedstrijd, waardoor de speler mentaal steeds verder in elkaar zakt. Het mag dus wel duidelijk zijn dat Konami hard probeert om zijn concurrent voorbij te gaan met allerlei nieuwe snufjes.
Hot Wheels World's Best Driver (€39,99)
Hot Wheels is nog iets dat zich redelijk populair mag noemen, maar dan als speelgoed zijnde. Een game omtrent de snelle voertuigen zien we niet zo snel, maar nu is daar Hot Wheels World's Best Driver. Iets dat de mensen die met de auto's zijn opgegroeid misschien wel zullen verwelkomen. Vroeger bleef het namelijk bij fantasie, maar nu kun je jouw favoriete voertuigen daadwerkelijk in actie zien op het scherm. Er zijn in totaal vier verschillende natuurgebieden waar je over het asfalt kunt scheuren en wat betreft wagens wordt alles onderverdeeld in vier verschillende categorieën. Zo staat de groene categorie voor snelheid en de rode weer voor stunten. Iedereen kan dus lekker met de categorie aan de slag waar hij in uitblinkt.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Volgende week zijn we weer terug met de hoogtepunten en voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws

Laatste Reacties