eShop Update: Mega Man, Star Wars en Harvest Moon

Article
donderdag, 19 september 2013 om 11:00
xgn google image
Het is weer donderdag en dat betekent dat je je 3DS en je Wii U-gamepad er weer bij kan trekken. Deze week leuke nieuwe downloads van bijvoorbeeld de iconische Mega Man.
3DS
Flip je 'm, dan kun je in de eShop terecht voor Star Wars Pinball (€6,99), waarin je weer allerlei nieuwe flippertafels te spelen krijgt op 3DS. May the force be with you. Houd je wel van snelheid, maar word je zenuwachtig van zo’n balletje, dan kun je voor AiRace Speed (€4,99) gaan. Hierin race je op 18 verschillende circuits met allemaal tunnels in vijf verschillende vliegtuigen. Ook voor niet-snelheidsduivels heeft 3DS iets nieuws, namelijk Rage of the Gladiator (€6,99). Misschien ken je de game al als WiiWare-titel, maar nu is hij ook op 3DS verkrijgbaar met mooiere graphics, twee extra moeilijkheidsgraden en een nieuwe in-game shop.

Wil je het nog vredelievender, dan is het helemaal jouw week op 3DS. Hoewel de retailversie nog een weekje op zich laat wachten, kun je Harvest Moon: a New Beginning (€34,99) wel vanaf donderdag downloaden in de eShop. Mochten de schattige koetjes jou niet interesseren, dan is Super Street Fighter IV 3D (€19,99) misschien iets voor jou. In de aanbieding zijn deze week Mutant Mudds (€5,99 in plaats van €8,99) en Super Little Acorns 3D Turbo (€2,49 in plaats van €4,99). Ze blijven goedkoop tot 3 oktober. Super Little Acorns is helemaal voor dat geld een zeer vermakelijke game, dus sla je slag. Bike Rider DX (€2,99) is vanaf nu voor altijd in prijs verlaagd. Deze game kostte je eerst €5,99.
Wii U
In Amerika schijnt hij het lekker te hebben gedaan, dus zijn we blij dat Mega Man X (€7,99) eindelijk zijn weg naar Europa heeft gevonden. De Super Nintendo-game kreeg wat minder leuke sequels, maar laat dat de pret niet drukken, want deze eerste mag een aanrader worden genoemd. Game Party Champions vonden wij niet heel fantastisch, maar mocht je dit ‘zesje’ toch graag willen hebben, dan kun je hem vanaf vandaag downloaden op je Wii U voor €29,99.

Heb jij liever een koopje na een dure vakantie of de aankoop van een game die iedereen schijnt te willen hebben, dan zullen we eens kijken in de koopjeshoek. Daar vinden we tikkertje/verstoppertje-game Chasing Aurora (€4,89 tot 3 oktober, normaal €6,99) en het schattige Kung Fu Rabbit (€2,49 tot 3 oktober, anders €4,99).