PlayStation Store Update - Fuse & Sine Mora

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Het is deze week een rustig weekje als het aankomt op nieuwe content, maar in ruil daarvoor krijgen we wel een aantal toppers. Wat dacht je van de demo van Fuse, de nieuwste shooter van ontwikkelaar Insomniac Games. Een spel waarin coöperatief spelen een grote rol speelt. De PlayStation Plus gebruikers kunnen deze week gratis de game Sine Mora binnenhalen voor de Vita. Dat en meer lees je hieronder terug.

  Alien Spidy (€9,99)
  In Alien Spidy kruip je in de huid van een buitenaardse spin die zijn weg naar huis terug probeert te vinden. Maar hoe simpel dit ook klinkt, verwacht geen wandeling in het park. Je zult je handen namelijk vol hebben aan deze opgave. Met ieder level verschijnen er weer meer obstakels op jouw pad waarvan een enkele aanraking al voldoende is om jou terug te sturen naar het begin. Je zult dus aardig wat keren falen voordat je een level goed genoeg doorhebt en voldoende sterren hebt behaald. Deze sterren zijn je beloning voor het zo snel en zo goed mogelijk uitspelen van een level. Net zoals bij Angry Birds gebeurt. Voor ons oordeel over deze platformgame kun je terecht bij de recensie.

  (Pre-order) Remember Me (€59,99)
  Remember Me ligt vanaf 7 juni in de winkels, maar vanaf deze week is het al mogelijk om de game te pre-orderen voor de mensen die direct op de release willen spelen. Remember Me vertelt het verhaal van de dame Nilin die een memory hunter is van beroep. Gelegen in Neo-Paris in het jaar 2084, maakt zij deel uit van de zogenaamde 'Errorists'. Deze groep activisten verzet zich tegen het regime van ‘Memoreyes’ dat de dienst uitmaakt in de futuristische stad. De game vertoont veel gelijkenissen met de Franse Revolutie toen het volk zich begon te verweren tegen de adel. Voor meer informatie omtrent het verhaal kun je terecht bij de impressie die wij schreven, of bekijk een van de vele interviews die wij met ontwikkelaar Dontnod mochten afnemen.

  (Demo) Fuse
  Ontwikkelaar Insomniac Games kennen we allemaal van PlayStation games als Ratchet & Clank en Resistance, maar met Fuse kunnen voor het eerst ook de Xbox 360-bezitters genieten van het werk van de studio. In Fuse volgen we de avonturen van het team genaamd Overstrike 9. Deze huurlingen worden op een dag ingehuurd om de buitenaardse substantie Fuse te bemachtigen. Dit is namelijk geen gewone stof, maar een materiaal dat het mogelijk maakt om een serie aan erg geavanceerde wapens te creëren. Wapens waar Overstrike 9 maar al te graag zijn handjes op wil leggen. In totaal zijn er vier verschillende klassen waar uit gekozen kan worden. Bovendien staat het spel je in staat om samen met drie vrienden te spelen, waardoor je jouw eigen Overstrike 9 team in elkaar kunt zetten.

  (Plus) Sine Mora
  De mensen met zowel een PlayStation Plus abonnement als een Vita kunnen deze week aan de slag met Sine Mora zonder daar een cent voor neer te hoeven leggen. Deze titel haalt het side-scrolling principe weer eens uit de kast en geeft je de besturing over een luchtvoertuig. En met deze oude stijl wordt ook de pittige moeilijkheidsgraad van vroeger weer eens naar boven gehaald. Het resultaat is een schietspel dat van ieder level een race tegen de klok maakt en een hele zooi aan vijanden en eindbazen jouw kant op gooit. In de recensie gaven wij de Vita-versie van de game een nette 8,5.

  En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

  Fuse

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.