PlayStation Store Update - Freedom Wars & Lords of the Fallen

Article
woensdag, 29 oktober 2014 om 10:28
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
School of werk is weer begonnen voor de meesten, maar dat mag de pret niet drukken! Iedereen zet je PlayStation aan, en ga naar de PlayStation store, want er staat weer genoeg voor ons klaar!
Zo hebben we onder andere Freedom Wars voor de PlayStation Vita, het run and gun spel die je ook samen met je vrienden kan spelen. Ook is er een nieuwe titel uit voor de PS4, Lords of the Fallen om precies te zijn, die alle RPG-junkies hier bij XGN nog lang zal bezig houden.

Lords of the Fallen (€69,99) (PS4)

Lords of the Fallen heeft zeker wel iets weg van Dark Souls, want alleen als je timing perfect is in de melee gevechten zal je winnen, en je zal ook zeker vaak doodgaan. In Lords of the Fallen vecht je met Hakyn, een veroordeelde misdadiger tegen het demonische Rhogar-legioen om de mensheid te redden.
Ook zijn er al direct drie DLC's te verkrijgen:
  • The Monk’s Decipher (€1.99)
  • Demonic Weapons Pack (€1.99)
  • The Lionheart pack (€1,99)PlayStation Store Update

Freedom Wars (€24,99) (PS Vita)

Als je Freedom Wars voor de Vita wilt kopen, doe dat dan snel. Mensen die Freedom Wars vóór 12 november 2014 01:00 kopen krijgen 4 bonus items, waaronder skins, wapens, stickers en een EHBO set.
In Freedom Wars ben je ook een veroordeelde crimineel (Hé wat een toeval!) die de wereld moet redden. Alleen ben je geen crimineel: Iedereen die in de wereld van Freedom Wars wordt aangehouden word veroordeeld, of het nou eerlijk is of niet, en de straffen beginnen vanaf 1'000'000 jaar. Om je tijd te verminderen moeten de veroordeelden abductors doden, de wezens waardoor heel de mensheid niet meer boven de grond kan leven.
Kortom: Genoeg storyline, genoeg schieten en vechten en genoeg content om je een lange tijd te vermaken op je Vita.
PlayStation Store Update

The Unfinished Swan (€12,99) (Cross-buy PS3, PS4, en PS Vita)

The Unfinished Swan gaat over een jongetje dat door een magische deur onze wereld ver achter zich laat. Hij komt in een totaal witte wereld, en de enige manier om zich te kunnen oriënteren is het gooien van de zwarte verf die hij toevallig bij zich draagt. Wij hebben dit spel ook al gereviewd.
6987666710 dc38ac66ea

Populair Nieuws