PlayStation Store Update - FIFA 15 & Slender: The Arrival

Article
door Wouter
donderdag, 25 september 2014 om 10:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Het mooie weer van de afgelopen weken heeft plaats gemaakt voor regen en kou, dus een beter moment om de PlayStation Store door te spitten is er niet. Deze week vind je onder andere de release van FIFA 15 terug voor de PlayStation 3 en 4. Daarnaast wordt er plaats gemaakt voor de PC hit Slender: The Arrival en zien we CastleStorm terugkeren in de vorm van de Definitive Edition.

FIFA 15 (€69,99) (PS3, PS4)

FIFA mag zichzelf onderhand wel een van de langstlopende gameseries noemen, en zoals het ernaar uitziet houdt Electronic Arts er nog lang niet mee op. Jaargang 15 staat inmiddels voor de deur en dit is tevens de eerste échte voetbalgame voor de nieuwste generatie consoles. Dat betekent dat je de nieuwe Ignite Engine van EA Sports ziet schitteren op het scherm.
Maar dat is niet de enige verandering die de game sinds het vorige deel is ondergaan. Zoals je in onze recensie terug kunt lezen vertoont het publiek veel meer interactie, is slijtage zichtbaar op het gras en is de balcontrole nog beter geworden. Mocht je dit zelf met je eigen ogen willen zien, dan kun je altijd nog de demo downloaden die een tijdje terug verscheen.

Slender: The Arrival (€9,99) (PS3)

Horrorfans opgelet, het is weer tijd voor een nieuwe game binnen dit genre en deze keer met de bekende Slenderman in de hoofdrol. Slender: The Arrival verscheen een tijdje terug al voor de PC en is het vervolg op het kleine, maar toch populaire spelletje, Slender: The Eight Pages. In dit avontuur ben je gestrand in een verlaten bos waar de mysterieuze Slenderman je op de voet volgt en steeds dichterbij komt.
De PlayStation 3-versie is geen simpele port van het origineel. Het spel bevat daarnaast ook gloednieuwe content die je kunt vrijspelen wanneer je het avontuur eenmaal hebt voltooid. Deze extra content doet zich voor in de vorm van twee extra levels waarin twee nieuwe personages geïntroduceerd worden.

CastleStorm: The Definitive Edition (€17,99) (PS4)

CastleStorm is een tower-defence titel, maar dan met een ietwat andere insteek dan je misschien gewend bent. Zelf heb je een kasteel, maar je tegenstander ook. Door jouw eigen kasteel slim in elkaar te zetten en tegelijkertijd het kamp van de tegenstander aan te vallen, moet je ervoor zorgen dat jouw bouwwerk uiteindelijk als enige overeind staat.
CastleStorm verscheen een tijdje terug al voor enkele andere platformen, maar nu is de nieuwste console van Sony ook aan de beurt met de Definitive Edition. Dat betekent dat je de standaard game en campaign krijgt met daarbij alle reeds verschenen extra content. Bovendien geeft ontwikkelaar Zen Studios aan dat er nog meer extra's aan het spel zijn toegevoegd speciaal voor deze editie.
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws