PlayStation Store Update - Draken, ninja's en zombies

Article
door Wouter
woensdag, 25 april 2012 om 23:25
xgn google image
De laatste woensdag van april is alweer aangebroken en daarmee dus ook de laatste PlayStation Store Update van deze maand. Maar niet getreurd want het is zeker niet de minste.
Deze maand heeft Sony namelijk twee spectaculaire demo's in de planning staan van Dragon's Dogma en Ninja Gaiden 3. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen we ook nog eens lekker griezelen met het eerste hoofdstuk van The Walking Dead en krijgt de PlayStation Vita eindelijk Skype. Lees dus snel verder!
The Walking Dead: The Game Episode One (€4,99)
Na het succes van de TV-serie kon een spel van het populaire The Walking Dead natuurlijk niet uitblijven. Het team achter deze nieuwe zombietitel is ontwikkelaar Telltale Games, die we onder andere kennen van Back to the Future: The Game. In The Walking Dead kruip je in de huid van de veroordeelde crimineel Lee Everett die vanwege de zombie infectie een tweede kans heeft gekregen in het leven. Hij moet dan wel noodgedwongen tegen de ondoden vechten, maar mag dit wel als vrij man doen. Voor een kleine vijf euro heb je de eerste episode in huis en voor 19,99 euro krijg je alle vijf de hoofdstukken. Mocht je het spel eerst willen uitproberen dan kan dat met de demo.
Grease Dance (€21,99)
Voor de musical liefhebbers is er deze week ook iets, namelijk Grease Dance. In dit dansspel kun je los gaan op alle rock & roll liedjes uit de filmklassieker van 1978. Met behulp van de PlayStation Move controller kun je de choreografie van alle liedjes na doen en tegelijkertijd ook meezingen met de bekende nummers. Kortom een leuk gezelschapsspel voor de hele familie.
Demo: Dragon's Dogma
De volgende titel die de nieuwe update met zich brengt, is een voorproefje op de aankomende game Dragon's Dogma. In deze demo kun je aan de slag met de Fighter en de Strider klassen. Voor beide klassen is er een missie beschikbaar die ieder eindigt met een eindbaas. De Fighter zal het uiteindelijk tegen een chimaera op moeten nemen en de Strider tegen een reusachtige griffioen. Kortom het is dus tijd om Skyrim aan de kant te leggen, mocht je dat nog niet gedaan hebben, voor deze nieuwe role-playing game. Op 25 mei ligt Dragon's Dogma in de winkels.
Demo: Ninja Gaiden 3
Ninja Gaiden 3 ligt al een paar weken in de winkels, maar nu is er ook een demo beschikbaar van deze titel. In deze demo beland je in het hartje van Londen en krijg je de beschikking over de Falcon's Talons en de Eclipse Scythe wapens. Verwacht dus veel bloed en geweld, maar natuurlijk ook de bekende ninja gameplay. In de recensie beloonden wij deze titel met een lage 4,0, maar laat dat je vooral niet tegenhouden. Gratis uitproberen kan immers nooit kwaad.
En dat zijn de hoogtepunten van deze week, maar dit is natuurlijk nog lang niet alles. Met de aankondiging van God of War: Ascension besluit Sony om alle andere God of War titels in de aanbieding te gooien. Ontbreekt er dus nog een avontuur van Kratos in je verzameling dan is dit de uitgelezen kans. Voor de volledige lijst met al het nieuwe materiaal kun je hier terecht.