PlayStation Store Update - Demo Sly Cooper & Skyrim: Hearthfire

Article
door Wouter
donderdag, 21 februari 2013 om 12:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Vanavond is het dan eindelijk zo ver. Sony komt met een grootse aankondiging waarvan we eigenlijk al zeker weten dat het om de PlayStation 4 gaat. Om twaalf uur begint het evenement in New York en voor de mensen die niets willen missen hebben we natuurlijk een livestream. Maar voordat het zo ver is wil je natuurlijk eerst nog even gamen om alvast in de stemming te komen. De PlayStation Store update van deze week brengt je daarom weer gloednieuwe content waaronder een demo van Sly Cooper: Thieves in Time en de downloadbare uitbreiding Skyrim: Hearthfire.
Sniper Elite V2 (€39,99)
Deze week staat onder andere in het teken van de virtuele release van Sniper Elite V2. Deze third-person shooter stamt alweer uit afgelopen mei en plaatst spelers in de huid van een soldaat tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Deze man genaamd Karl Faireborne is gespecialiseerd in de sniper en als speler zul je daarom ook de meeste tijd besteden aan het kijken door een vizier. Heb je dan eenmaal een kogel afgevuurd dan is het genieten van de killcam die het spel met zich mee brengt. En voor diegene die liever met hun vrienden spelen is er ook een multiplayer modus.
Crysis 3 (€69,99)(beschikbaar vanaf 22 februari)
Vrijdag ligt dan eindelijk het nieuwste deel in de Crysis serie in de winkels, namelijk Crysis 3. Hierin is de stad New York terug genomen door de natuur en zal hoofdpersonage Prophet zich aan moeten passen wil hij zich kunnen verdedigen tegen al het gevaar. Gelukkig beschikt de actieheld weer over het Nanosuit dat hem de meest handige superkrachten geeft. Gewapend met zijn pijl en boog en zijn oude vertrouwde kloffie neem je het samen met Prophet op tegen de wildernis in de singleplayer of in de multiplayer. Met bekende modi als Deathmatch, Headquarters en Team Deathmatch naast het verhaal kun je je ook hier weer uren mee vermaken.
(Demo) Sly Cooper: Thieves in Time
Sony's sluwe wasbeer, beter bekend als Sly Cooper, zal ongetwijfeld herkend worden door iedere PlayStation 2-bezitter. De dief bracht een aantal leuke titels naar die console die later ook naar de PlayStation 3 zijn gekomen in de vorm van een HD collectie. Sly Cooper krijgt nu echter eindelijk weer eens een nieuw avontuur, waarin deze keer tijdreizen centraal zal staan. Eind maart ligt de game in de winkels, maar nu kun je alvast aan de slag met de demo voor zowel de console als de Vita. Zoals in onze impressie van een tijdje geleden is terug te lezen biedt Sly Cooper: Thieves in Time een feest van herkenning. Erg leuk voor de fans dus.
The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire (€2,49)
Vorige week was de Dragonborn uitbreiding aan de beurt en met deze update wordt het langverwachte Hearthfire pakket aan de PlayStation Store toegevoegd. Voor het eerst staat niet de keiharde winterse actie centraal, maar zul je je bezig houden met het creëren van een gezin. Dat betekent een groot stuk land kopen en een paar koters adopteren. Vervolgens mag je je bezig houden met de kunsten van het ouderschap. Spelletjes spelen met je kinderen, maar ondertussen ook het huis inrichten met de nodige meubels. Het is misschien wat anders dan je gewend bent, maar voor iedere Skyrim fan zal ook dit stukje extra content weer een middag plezier leveren.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze update. Volgende week is er weer nieuwe content in de PlayStation Store terug te vinden. Voor de volledige inhoud van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog en vergeet niet om vanavond te kijken naar Sony's Livestream.