GTA 5 rechtszaak Lindsay Lohan: 5 funny tweets

  In december probeerde mevrouw Lohan het al eens eerder (GTA V zwart maken!), maar nadat de gemoederen wat bedaard waren, besluit de bekende Hollywood ster tóch weer om haar advocaten richting Rockstar Games te sturen. Wij hebben een lijst gemaakt met de mooiste tweets van mensen die reageren op deze zaak.

  Lindsay Lohan besloot oude koeien uit de sloot te halen en klaagt Rockstar aan vanwege een gelijkenis van een karakter in GTA V. Dit karakter is onder meer te zien in de laadtijden, maar ook in de game zelf. Het gaat een blonde dame die zich achter een auto verstopt voor de paparazzi.

  Hier roept ze naar je dat ze beroemd is en ze niets heeft gedaan. Voor de bekende actrice was dit genoeg aanleiding om Rockstar Games aan te klagen.

  De foto hierboven is het karakter dat, volgens Lohan zelf, een sprekende vergelijkenis heeft haarzelf. Echter is de persoon die helemaal rechts te zien is Kate Upton.

  5. Tweeten wat iedereen denkt

  Voor veel mensen is de actrice al niet meer serieus te nemen. De volgende persoon tweet dan ook in een paar woorden wat iedereen denkt. Lohan zal wel weer op zoek zijn naar aandacht, want ze is al een tijdje niet meer in beeld. Een goede mogelijkheid en een milde binnenkomer om de lijst mee te beginnen.

  4. Inhaken op het verleden

  De volgende tweet is een stuk milder dan alle andere tweets in deze lijst, maar haakt wel leuk in op de situatie. Op de gemaakte afbeelding zie je Lohan in haar vroegere jaren op een filmposter. De rest wat te zien is spreek voor zichzelf. Na deze twee tweets die nog aardig zijn voor Lohan, gaan we hierna in op het iets zwaardere geschut.

  3. Een goedgeplaatste burn

  Deze tweet bevestigt op een sarcastische manier dat er wellicht wat in zit qua vergelijking van uiterlijk. Lohan onderging plastische chirurgie en deed aan drugs. Deze persoon vergeleek haar gezicht dan ook met een autocrash uit de game. Een grote puinhoop dus.

  2. De vinger op de zere plek leggen

  Hier benadrukt iemand nogmaals op een pijnlijke manier met welk karakter ze zichzelf vergelijkt. De analyse van de twitteraar geven in een paar woorden weer welke overeenkomsten Lohan heeft met het GTA-karakter. Daarbij is het meteen een sneer naar het verleden van de vallende ster.

  1. Ze lijkt inderdaad op een karakter

  De volgende persoon laat duidelijk weten hoe serieus hij de aanklacht van Lohan neemt. Hij vergelijkt haar dan ook met een ander karakter uit GTA V. Hier konden wij bij XGN natuurlijk wel van genieten. Daarom dat dit de tweet is die de kroon spant er verruit het leukste is. Hij dateert alleen wel uit de vorige periode waarin ze al eens eerder geld probeerde te krijgen van Rockstar Games.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.