GTA 5 rechtszaak Lindsay Lohan: 5 funny tweets

Article
door ana-nl
donderdag, 03 juli 2014 om 11:56
xgn google image
In december probeerde mevrouw Lohan het al eens eerder (GTA V zwart maken!), maar nadat de gemoederen wat bedaard waren, besluit de bekende Hollywood ster tóch weer om haar advocaten richting Rockstar Games te sturen. Wij hebben een lijst gemaakt met de mooiste tweets van mensen die reageren op deze zaak.
Lindsay Lohan besloot oude koeien uit de sloot te halen en klaagt Rockstar aan vanwege een gelijkenis van een karakter in GTA V. Dit karakter is onder meer te zien in de laadtijden, maar ook in de game zelf. Het gaat een blonde dame die zich achter een auto verstopt voor de paparazzi.
Hier roept ze naar je dat ze beroemd is en ze niets heeft gedaan. Voor de bekende actrice was dit genoeg aanleiding om Rockstar Games aan te klagen.
De foto hierboven is het karakter dat, volgens Lohan zelf, een sprekende vergelijkenis heeft haarzelf. Echter is de persoon die helemaal rechts te zien is Kate Upton.

5. Tweeten wat iedereen denkt

Voor veel mensen is de actrice al niet meer serieus te nemen. De volgende persoon tweet dan ook in een paar woorden wat iedereen denkt. Lohan zal wel weer op zoek zijn naar aandacht, want ze is al een tijdje niet meer in beeld. Een goede mogelijkheid en een milde binnenkomer om de lijst mee te beginnen.

Someone's seeking for attention! #GTAV #Lohan http://t.co/eXnIgwEba3

— George Kabanos (@GeorgeKabanos) July 2, 2014

10804

4. Inhaken op het verleden

De volgende tweet is een stuk milder dan alle andere tweets in deze lijst, maar haakt wel leuk in op de situatie. Op de gemaakte afbeelding zie je Lohan in haar vroegere jaren op een filmposter. De rest wat te zien is spreek voor zichzelf. Na deze twee tweets die nog aardig zijn voor Lohan, gaan we hierna in op het iets zwaardere geschut.

I'm glad Lohan is suing R* for stealing her likeness. It gave me a reason to create this image http://t.co/rb2aS7efue pic.twitter.com/vcRvCO8pIm

— Alissa McAloon (@Gliitchy) July 2, 2014

10795

3. Een goedgeplaatste burn

Deze tweet bevestigt op een sarcastische manier dat er wellicht wat in zit qua vergelijking van uiterlijk. Lohan onderging plastische chirurgie en deed aan drugs. Deze persoon vergeleek haar gezicht dan ook met een autocrash uit de game. Een grote puinhoop dus.

Lindsay Lohan thinks GTA V used her identity without permission. Her face does resemble a car crash from the game tbh.

— ? Sal ? (@Mysteriousbat) December 11, 2013

10796

2. De vinger op de zere plek leggen

Hier benadrukt iemand nogmaals op een pijnlijke manier met welk karakter ze zichzelf vergelijkt. De analyse van de twitteraar geven in een paar woorden weer welke overeenkomsten Lohan heeft met het GTA-karakter. Daarbij is het meteen een sneer naar het verleden van de vallende ster.

Lindsay Lohan is suing Grand Theft Auto 5 for basing a character on her. The one who does coke & runs people over & doesnt go to jail for it

— Dave Weasel (@DaveWeasel) July 3, 2014

10797

1. Ze lijkt inderdaad op een karakter

De volgende persoon laat duidelijk weten hoe serieus hij de aanklacht van Lohan neemt. Hij vergelijkt haar dan ook met een ander karakter uit GTA V. Hier konden wij bij XGN natuurlijk wel van genieten. Daarom dat dit de tweet is die de kroon spant er verruit het leukste is. Hij dateert alleen wel uit de vorige periode waarin ze al eens eerder geld probeerde te krijgen van Rockstar Games.

Lindsay Lohan is suing the makers of GTA V, claiming that they stole her likeness for a character. She is 100% right. pic.twitter.com/fzO3JJVUJq

— Brian Altano (@agentbizzle) December 2, 2013

Populair Nieuws