PlayStation Store Update - Call of Juarez & Resident Evil

Article
door Wouter
donderdag, 23 mei 2013 om 12:00
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!
Deze week halen we de pistolen uit hun holsters, ontdoen we onze poncho's van het stof en plaatsen we een stoere cowboyhoed op ons hoofd. Het is namelijk weer tijd voor een nieuwe cowboygame en wel een binnen de Call of Juarez serie. Gunslinger is de naam van deze downloadbare game die een hoop heeft goed te maken omdat het vorige deel niet bepaald goed werd ontvangen. Een andere topper die deze week in de PlayStation Store is terug te vinden is Resident Evil: Revelations. De demo van deze game is al sinds een week verkrijgbaar dus de echte fans hebben al even de tijd gehad om flink te kunnen oefenen met het onschadelijk maken van de ondoden. Dat en meer vind je hieronder terug.
Call of Juarez: Gunslinger (€14,99)
De mensen die de Call of Juarez franchise al vanaf het eerste moment volgen zal al snel iets opvallen bij Call of Juarez: Gunslinger. We hebben niet meer te maken met een retailgame, maar met een downloadbare titel. Maakt dat iets uit? Absoluut niet. Zoals in onze impressie van een tijdje terug is te lezen, lijkt de game het sowieso beter te gaan doen dan zijn voorganger. En als we eerlijk zijn kon het ook niet heel veel slechter. Gelukkig wordt die hedendaagse setting weer achter ons gelaten en kunnen we lekker het Wilde Westen betreden zoals het hoort. Met een nieuw verhaal dat je zo'n tien uur bezig zal houden en prachtige omgevingen van stoffige saloons tot onveilige goudmijnen. Mocht je nog twijfelen dan is er ook een demo beschikbaar of bekijk anders de launchtrailer van het spel.
Fast & Furious: Showdown (€39,99)
De Fast & Furious films zijn inmiddels een begrip geworden in de filmindustrie, maar op het gebied van games heeft de franchise nog geen naam gemaakt. Zal hier verandering in komen met Fast & Furious: Showdown kun je jezelf afvragen. Deze game wordt ontwikkeld door Firebrand Games die ons eerder al de Wii- en 3DS-versie van Need for Speed: The Run brachten. In totaal zijn er 31 missies die zich afspelen op acht verschillende locaties en allemaal gebaseerd zijn op de reeds verschenen films. Het zal ook mogelijk zijn om de game in co-op te spelen met een vriend of vriendin waarbij je de keuze hebt uit meerdere personages uit de franchise.Vanaf aanstaande vrijdag is de game te downloaden uit de PlayStation Store.
Resident Evil: Revelations (€49,99)
Wat begon als een game voor de 3DS zal vanaf deze week ook de Resident Evil fans met een PlayStation 3 verblijden.Dat betekent echter niet dat we met exact dezelfde titel aan de slag gaan. Capcom heeft er natuurlijk voor gezorgd dat de nodige verbeteringen en aanpassingen zijn doorgevoerd, waaronder de komst van nieuwe content. Zo is er onder andere een gloednieuwe vijand om jou de stuipen op het lijf te jagen en kun je het spel ook in een hogere moeilijkheidsgraad doorlopen. Daarnaast vind je de gebruikelijke verbeteringen, zoals verbeterde graphics en de toevoeging van een aantal trophies. Hoe de 3DS-versie van Resident Evil: Revelations ons destijds is bevallen, lees je terug in de recensie.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.