PlayStation Store Update - Call of Duty: Ghosts & The Oddboxx

Article
door Wouter
donderdag, 07 november 2013 om 11:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Het is al weer november en dit blijft voor veel mensen een maand om ieder jaar weer naar uit te kijken. Het is namelijk de periode waarin jaarlijks een nieuwe Call of Duty verschijnt, waar ieder liefhebber van het online schieten weer een jaar plezier aan kan beleven. Maar dit is niet de enige nieuwe game waar we deze week mee aan de slag kunnen. Zombies, de meest voorkomende monsters tegenwoordig, zijn ook weer eens terug te vinden op de PlayStation 3 in de vorm van How To Survive. Een spel dat jou eens haarfijn uit gaat leggen wat er nodig is om te overleven tijdens een zombieplaag. Andere titels die ook het thema overleven aansnijden zijn de Oddworld games en die vind je deze week terug in een grote verzamelbox.
Call Of Duty: Ghosts (€69,99)
Vorig jaar stond Treyarch op het toneel, maar in 2013 is het is weer tijd voor Infinity Ward om zijn nieuwste Call of Duty te laten zien. Ook in dit deel zijn er weer eens problemen in de wereld en is het zoals gewoonlijk de taak van Noord-Amerika om deze op te lossen. Het is dit keer voor de verandering echter niet Rusland die de rol van slechterik vervult, maar Zuid-Amerika. Jij speelt als de soldaat Hesh die uitmaakt van het elitesquad genaamd de Ghosts en het is jullie taak om deze rijzende macht uit het zuiden te stoppen. Hoe dat precies afloopt zal voor een hoop van jullie een mysterie blijven, omdat de echte magie van de game natuurlijk plaatsvindt in de multiplayer modus. Die zoals verwacht weer van erg hoog niveau is, als we de recensie van Rox teruglezen.
How To Survive (€14,99)
Verwacht bij deze game geen uitgebreide handleiding over hoe je je moet gedragen tijdens een zombieplaag als je wilt overleven. How To Survive heeft namelijk maar één regel die je te alle tijde moet volgen en dat is "Kill to survive". Tijdens de infestatie in deze top-down shooter is alles geoorloofd, zolang je maar aan deze ene regel weet vast te houden. Of dit nou betekent dat je de zombies om je heen neermaait met een machete of een hert opjaagt voor het vlees. Hoe wij het ervan afbrengen in deze overlevingsgame lees je binnenkort in de recensie.
Oddworld: The Oddboxx (€19,99)
Bij het horen van de naam Oddworld moet bij iedereen toch wel een belletje gaan rinkelen, en als de naam niets met je doet dan doen de gekke personages en wezens uit deze franchise dat wel. De karakteristieke stijl is in de gehele serie terug te vinden en toch is geen enkele game hetzelfde. Het is daarom ook des te leuker om het nieuwe Oddworld: The Oddboxx in huis te halen, waarmee je maar liefst vier games aan je collectie toevoegt. Dit betekent dat je Abe's Oddysee, Abe's Exoddus, Munch's Oddysee HD en Stranger's Wrath HD krijgt voor twee tientjes. Bovendien krijg je bij de eerste twee uit dat lijstje ook nog eens de Vita-versies er gratis bij.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.