Nintendo eShop Update: Batman, Layton en Mario

Article
donderdag, 07 november 2013 om 14:05
xgn google image
Donderdag downloaddag. De eShop van zowel Wii U als 3DS is weer helemaal volgestampt met nieuwe games en afgeprijsde games, dus hopelijk zit er wat moois voor je tussen.
3DS
We houden het deze week wat betreft 3DS iets korter, want Wii U neemt veel plaats in. Op 3DS kun je de volgende nieuwe downloadgames krijgen: de muziekgame KORG M01D (€24,99), een mix van games in Arcade Classics 3D (€2,99, vanaf 29 november €3,99) en geen tijdsmanagement maar management van bronnen in Brunch Panic (€3,99).
Retail downloads zijn pas echt interessant, want hier zien we Professor Layton en de erfenis van de Azran (€44,99). Ben jij al klaar voor meer van 500 puzzels? Vanaf 8 november is het nieuwe avontuur van Hershel en Luke beschikbaar en wij kunnen je nu al vertellen dat die je geld waard is. Een waardig afscheid van de professor.
Batman: Arkham Origins Blackgate (€39,99) is al vanaf vandaag te downloaden. Deze speciaal voor handhelds gemaakte Batman-game is gemaakt door Armature en neemt je in 2,5D mee op avontuur met Batman. Nog twee wat meer niche-titels, namelijk Regular Show: Mordecai & Rigby in 8-Bit Land (€34,99) die vanaf 8 november downloadbaar is en My Little Baby 3D (€29,99).
Wii U
Als je aan de Wii denkt, dan denk je waarschijnlijk naast Mario Galaxy aan Wii Sports. Nintendo komt vandaag met Wii Sports Club (€1,99 voor een dag, €9,99 voor individuele sporten). In eerste instantie krijg je eerst een gratis dagpas voor de sporten, maar daarna moet je betalen. Verwacht geen gekke nieuwe dingen, want Wii Sports Club is een HD-versie van Wii Sports. Wel met een leuke online speelmogelijkheid, Miiverse-functionaliteit en MotionPlus-besturing.
Hou jij niet van sporten maar van schattige dingen? Dan kun je Two Tribes’ Toki Tori downloaden voor €1,99. Als je het overweegt, doe het dan nog deze maand, want vanaf 6 december betaal je er €3,99 voor. Het is de HD-versie van de PC-game Toki Tori, dus als je Toki Tori 2 erg tof vond, dan is het absoluut aan te raden om deze eerste eens te proberen.
Twee interessante retail downloads deze week. De eerste is de capedragende kruisvaarder, namelijk Batman: Arkham Origins (€59,99). Helaas heeft Wii U niet de nieuwe online multiplayer-modus, dus houd daar rekening mee als je hem overweegt. De andere retaildownload is Mario & Sonic op de Sochi 2014 Olympische Winterspelen U [hap naar adem]. Hij is vanaf 8 november te downloaden voor €49,99 om je alvast in de stemming te krijgen voor de Olympische Winterspelen die dit jaar in het Russische Sochi plaatsvinden. Het gaat om een Wii U-exclusive, wat betekent dat de GamePad optimaal zal worden gebruikt.
Voordat we over gaan naar de koopjeshoek, eerst nog de melding dat Pikmin 3 vanaf vandaag is voorzien van de DLC Battle Enemies! Stages 7-10, verkrijgbaar voor €1,99. Toki Tori 2+ heeft twee verschillende aanbiedingen, namelijk de losse game (€8,99, vanaf 15 november €14,99) en als je Toki Tori al hebt gekocht in de Wii U eShop, dan kun je hem voor €5,99 kopen, maar dat aanbod geldt ook tot en met 14 november want daarna is hij weer €14,99.
Permanent goedkoop zijn deze Ubisoft-titels, die vanaf nu niet meer 70 of 30 euro kosten, maar per stuk €19,99: Assassin’s Creed III, Marvel Avengers: Battle for Earth, ZombiU, Rabbids Land, Sports Connection en Your Shape: Fitness Evolved 2013. Kortom, je kunt niet zeuren dat er niets te gamen valt.