PlayStation Store Update - Borderlands 2 en Realms of Ancient War

Article
door Wouter
donderdag, 20 september 2012 om 10:08
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Sony brengt deze week aardig wat titels naar zijn digitale winkel, maar de game die natuurlijk de show steelt is Borderlands 2. Een spel waarin je eindeloos kunt looten en schieten en dan ook nog eens samen met een vriend of vriendin in de co-op modus. Een andere titel die we deze week op de PlayStation 3 mogen verwelkomen is R.A.W. Realms of Ancient War. Een hack 'n slash game die eveneens co-op ondersteunt. Mensen die dus van het spelen in splitscreen houden, komen deze week niets tekort.
Borderlands 2 (€59,99)
Het eerste deel kampte met een aantal vertragingen en halverwege werd de complete grafische stijl zelfs aangepast, maar het was het lange wachten allemaal waard. Borderlands werd een waar co-op spektakel en deel 2 belooft zijn voorganger op alle gebieden te overtreffen. Dat betekent dat er nog meer wapens zijn en nog meer vijanden om die wapens op uit te testen. En heb je na een lang gevecht een monster geveld dan kun je natuurlijk je beloning pakken: de zoete loot. Het vinden van nieuwe wapens en mods voelt gewoon zo goed dat je niet kunt stoppen met spelen. Onze recensie van Borderlands 2 staat al online en wij beloonden het met een mooie 8,8.
R.A.W. Realms of Ancient War (€14,99)
Realms of Ancient War, kortweg R.A.W., zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar ben je een groot fan van co-op dan doe je er goed aan om deze titel in de gaten te houden. R.A.W. is namelijk een nieuwe dungeon crawler met flink wat hack 'n slash actie die ook nog eens splitscreen speelbaar is. Je kunt dus samen met een vriend of vriendin een team vormen, terwijl je kiest uit een van de drie klassen: de mage, rogue of warror. Op die manier hoef je je niet alleen in alle kerkers en grotten te begeven die het spel te bieden heeft. Voor meer informatie kun je terecht bij de impressie of probeer anders de demo even uit.
Jet Set Radio (€7,99)
Dit spel is van origine een Dreamcast titel uit het jaar 2000, maar vind nu ook zijn weg naar de PlayStation 3 in een HD-jasje. Jet Set Radio is dus echt een klassieker te noemen en het spel neemt ook wat van zijn oude glorie mee naar deze remake. SEGA gaf een paar maanden geleden namelijk aan de rechten van bijna alle nummers uit het origineel in handen te hebben gekregen. Het oogt dus niet alleen hetzelfde maar voor het gehoor biedt Jet Set Radio ook herkenning. Als je vroeger van deze game hebt genoten dan kan de HD-versie niet in je collectie ontbreken.
PlayStation Vita: LittleBIGPlanet (€34,99)
Deze week begonnen we met een topper en zullen we ook sluiten met een franchise die ongetwijfeld bij menig gamer een lach op zijn gezicht tovert. LittleBIGPlanet is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation Vita en dat betekent weer leuke platform actie in de palmen van je handen. De serie begon met twee games voor de PlayStation 3 en deze werden niet bepaald slecht ontvangen. En alles waar de spellen geliefd om zijn, belooft weer terug te komen. Verwacht binnenkort ons oordeel.
En dat waren weer de hoogtepunten. Voor de volledige inhoud van de update van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.