PlayStation Store Update - 9 februari

Article
door Wouter
donderdag, 09 februari 2012 om 12:30
xgn google image
De meesten zullen alweer drie drukke werkdagen achter de rug hebben. Of je nou op school zit of al een vaste baan hebt, op donderdag is het tijd voor ontspanning. Gister heeft de PlayStation Store namelijk weer een update gekregen. Dat betekent dat we een lading nieuw gamevoer kunnen binnen hengelen.
Met al die sneeuw die buiten ligt wil je natuurlijk het liefste binnen achter de PlayStation 3 duiken met een kop warme chocolademelk. Sony helpt daarbij door ons weer te voorzien van aardig wat game materiaal. Jammer genoeg vinden we deze week geen demo's terug, maar wel een flinke lijst aan nieuwe titels. Zo maakt het aparte spel Catherine haar intrede, kunnen we flink wat kontschoppen in Mortal Kombat en zien we The Simpsons de PlayStation Store onveilig maken.
The Simpsons Arcade (€7,99)
In 2007 maakten de familie Simpson hun debuut op de PlayStation 3. Hoewel The Simpson Game het niet slecht deed in de recensie zullen velen van jullie deze titel alweer vergeten zijn. Tijd dus om de cartoon nieuw leven in te blazen. Met The Simpsons Arcade beleef je voor een redelijk prijsje een nieuw avontuur met de gele familie. Ben je een PlayStation Plus member dan zul je de game zelfs geheel gratis kunnen krijgen!
Mortal Kombat (€39,99)
Het tweede spel dat we mogen verwelkomen in de digitale winkel is Mortal Kombat. Dan bedoelen we niet de oude arcade versie, maar de Mortal Kombat die vorig jaar naar de PlayStation 3 kwam. Zit je door Soul Caliber V een beetje in het vechtsfeertje dan kan deze topper zeker niet ontbreken in je collectie. Het waren geen loze woorden die ontwikkelaar NetherRealm Studios ons beloofde, want Mortal Kombat ging met het nieuwste deel echt terug naar zijn roots. In de recensie ontving deze titel een prachtige 9,4, waardoor Mortal Kombat zeker een plaatsje verdient tussen de top vechttitels van tegenwoordig.
Gotham City Imposters (€14,99)
Sinds de vorige update kunnen we al met de demo aan de slag, maar nu ligt Gotham City Imposters dan eindelijk in de PlayStation Store. In deze first-person shooter nemen Batman en Joker een dagje vrij en zetten diens fanclubs het gevecht voort. Alledaagse mensen trekken ten strijden in naam van hun favoriete held of antiheld. Heb jij je altijd al eens willen verkleden als Batman, of juist geschminkt willen worden als Joker? Dan is dit je kans. Verwacht deze week ook nog een 'Nieuw Binnen' video van Gotham City Imposters op XGN.
Shank 2 (€9,99)
In 2010 verscheen de 2D actiegame Shank. In de recensie gaven wij het destijds een solide 7,0. Genoeg reden dus voor ontwikkelaar Klei Entertainment om met een vervolg te komen. Die is er nu! Shank 2 ligt sinds gisteren in de PlayStation Store en Klei Entertainment heeft sinds het eerste deel niet stil gezeten. Buiten een geheel nieuw avontuur bevat de game ook een coöperatieve survival modus. Bereidt je dus maar voor op een nieuw actievol avontuur met de held Shank. Verwacht deze week ook een 'Nieuw Binnen' video van Shank 2 op XGN.
Catherine (€59,99)
Vanaf 10 februari ligt het aparte spel Catherine in de Europese schappen. Op dezelfde dag zal de game ook in de PlayStation Store komen te liggen. In Catherine kruip je in de huid van Vincent die met een wel heel vervelend probleem kampt. Er bevinden zich namelijk twee vrouwen in zijn leven, Katherine en Catherine. Vincent staat dus voor een moeilijke keuze, want met welke van de twee wil hij zijn leven delen. Kortom iets dat we niet vaak terug zien in hedendaagse games. Verwacht eerdaags de recensie van Catherine op XGN.
Aardig wat content dus om je de komende dagen mee warm te houden. Zoals gewoonlijk is er ook weer een aardig lijstje aan nieuwe trailers en avatars. De volledige inhoud van de update vind je hier.